GNTM – Χρήστος Μπίρμπας: Ποιος είναι ο νέος coach του reality μόδας – Η σχέση του με την Αναστασία Περράκη

Μετά την ολοκλήρωση των audition αλλά και όλων των διαδικασιών που ακολούθησαν μέχρι οι διαγωνιζόμενες να μπουν στο σπίτι του GNTM, η Βίκυ Καγιά, ο Γιώργος Καράβας, ο Τάσος Σοφρωνίου είναι έτοιμοι την επίσημη έναρξη του reality μόδας.

Η πολυαναμενόμενη είσοδος των υποψήφιων μοντέλων στο σπίτι του GNTM 5 έγινε με ενθουσιασμό και εκτός από την model instructor, Mary Vitinaros, ακόμα ένα νέο πρόσωπο κάνει την εμφάνισή του.

Ο Χρήστος Μπίρμπας στο αποψινό συστήνεται στα κορίτσια ως ο νέος τους coach.

Η Μαίρη Βυτινάρος και ο Χρήστος Μπίρμπας συνοδεύουν τις διαγωνιζόμενες στην εξερεύνηση του σπιτιού και οι πρώτες παρέες αρχίζουν να δημιουργούνται, ενώ διασκεδάζουν με τους coaches στην πισίνα. Ωστόσο, το fun time τελειώνει σύντομα καθώς ανακοινώνεται η πρώτη φωτογράφιση αποχώρησης.

Ποιος είναι ο Σπύρος Μπίρμπας

 

Ο Χρήστος Μπίρμπας γεννήθηκε στις 23 Αυγούστου 1992. Σπούδασε στη σχολή Σχολή Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου ενώ λατρεύει και τον αθλητισμό, κάτι που αποδεικνύεται από το άκρως αθλητικό του σώμα και το χρωστάει στις ατελείωτες ώρες κολύμβησης, ένα άθλημα που ξεκίνησε από πολύ μικρός.

Στον χώρο του μόντελινγκ ο Χρήστος Μπίρμπας μπήκε τυχαία, αλλά το πάθος του για να παραμείνει σε αυτόν ήταν πολύ δυνατό και τα κατάφερε!

Στα 30 του χρόνια, έχει ήδη συνεργαστεί με πολλούς Έλληνες σχεδιαστές, ενώ έχει δουλέψει και στο εξωτερικό από τα πρώτα του βήματα, όταν και συνεργάστηκε με οίκους όπως Givenchy και Armani.

Ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξή του δήλωσε πως όταν νιώσει ότι έχει έρθει το τέλος του στο μόντελινγκ, θα γίνει μηχανικός αφού έχει εξίσου μεγάλη αγάπη για αυτό το επάγγελμα.

Ο νέος coach του GNTM 5 έχει την εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνεται ανάλογα με τι του ζητείται σε κάθε περίπτωση και να πειθαρχεί απόλυτα σε κάθε συνθήκη για να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

Αυτό ακριβώς θέλει να μεταδώσει και στις υποψήφιες, πειθαρχία, προσαρμογή, υψηλό αίσθημα εμπιστοσύνης στον εαυτό τους, προσήλωση στο στόχο. Ο Χρήστος Μπίρμπας θα βρίσκεται με τα κορίτσια, θα τα εμψυχώνει, θα τα στηρίζει, θα τους δίνει την απαραίτητη ενέργεια, ώστε να ανταποκριθούν με επιτυχία στις πιο σύγχρονες, απρόσμενες και απαιτητικές fashion δοκιμασίες, στο πιο ανατρεπτικό GNTM μέχρι σήμερα.

Η σχέση με την Αναστασία Περράκη

 

Η Αναστασία Περράκη και ο Χρήστος Μπίρμπας είναι περίπου έξι χρόνια μαζί και αποτελούν ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz.

Οι δυο τους έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει μαζί σε δημόσιες εμφανίσεις. 

«Γνωριστήκαμε όταν ήμασταν και οι 2 σε μία πολύ κακή περίοδο της ζωής μας και νομίζω ότι αρχικά ενώσαμε τις μοναξιές μας. Κάναμε την ίδια δουλειά και είχαμε πρωτογνωριστεί ένα-δύο χρόνια πριν, σ’ ένα show. Στο line up ήμουν εγώ μπροστά από τον Χρήστο και, μέχρι να βγούμε στην πασαρέλα, πιάσαμε ψιλή κουβέντα.

Πέρασε καιρός και ξανασυναντηθήκαμε. Πάλι για δουλειά», ανέφερε στην αρχή η Αναστασία Περράκη, ενώ ο Χρήστος Μπίρμπας συμπλήρωσε: «Υπήρχε επικοινωνία μεταξύ μας για πολύ καιρό πριν αποφασίσουμε να μπούμε σε σχέση. Κάτι που χρειαζόμασταν και οι 2 εκείνη την περίοδο».

Το αγαπημένο ζευγάρι από τους πρώτους μήνες που έγινε γνωστή η σχέση του, δέχτηκε αρνητικά σχόλια για τη διαφορά ηλικίας, ωστόσο η Αναστασία Περράκη είχε δηλώσει πως δεν απασχόλησε ποτέ τους ίδιους, παρά μόνο τον περίγυρό τους. Όσο για το αν θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, το 37χρονο μοντέλο είπε πως κάτι τέτοιο θα γίνει «με ρυθμούς χελώνας».

«Θα ήταν πολύ ωραίο να ζήσουμε μαζί, αλλά υπάρχει ένα μικρό παιδί. Έχει ήδη βιώσει ένα χωρισμό, που δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο για ένα παιδί. Γιατί ακόμα και αν συμβεί με τις καλύτερες συνθήκες, νιώθει ενοχές και απόρριψη, ενώ δεν φταίει. Είναι ακόμα πιο δύσκολο να δεχτεί στη ζωή του έναν νέο άνθρωπο. Και δεν θέλω να διαταράξω την προσωπική ηρεμία του. Ήταν το πρώτο μας μέλημα εξαρχής», είπε με τη σειρά του ο νέος coach του GNTM.

Φωτογραφίες: NDP, Instagram

Read More

And More