George Clooney: Αποκαλύπτει την άγνωστη ιστορία με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα και την Amal Alamuddin

Πώς μπορεί να έπαιξαν ρόλο ο Boris Johnson και ο Παρθενώνας στο ειδύλλιο του George Clooney με την Amal Alamuddin; Ο σταρ του Hollywood δίνει την απάντηση σε συνέντευξή του στο Observer.

Όπως αποκάλυψε ο γοητευτικός ηθοποιός, όταν βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία του «Μνημείων Άνδρες» το 2014, μεταξύ άλλων αναφερόταν και στην κλοπή των Μαρμάρων του Παρθενώνα από τον Έλγιν. Τότε, ο Clooney είχε δηλώσει πως έπρεπε να γυρίσουν στη βάση τους, δηλαδή στην Ελλάδα, προκαλώντας την αντίδραση του Johnson που ήταν δήμαρχος του Λονδίνου.

«Ήταν αστείο. Είπε ότι τα σχόλιά μου για τα Μάρμαρα του Παρθενώνα με καθιστούσαν κλέφτη έργων Τέχνης, όπως ο Χίτλερ» εξομολογήθηκε ο Clooney στο περιοδικό.

Αυτός ήταν και ο λόγος που ζήτησε τη βοήθεια της Amal Alamuddin, η οποία είχε τις νομικές γνώσεις πάνω στο ζήτημα, αφού εκείνη την περίοδο είχε αναλάβει να προσφέρει συμβουλές ως δικηγόρος στη χώρα μας. «Έρχεται, λοιπόν και μου λέει: “ξέρεις, έχω εργαστεί πάνω σ’ αυτή την υπόθεση. Άκου, υπάρχουν πολλά που πρέπει να πεις γι’ αυτό το θέμα» θυμάται χαρακτηριστικά ο σταρ του Hollywood. Οι δυο τους βγήκαν λίγο αργότερα για φαγητό και το ειδύλλιο ξεκίνησε…

Δες επίσης: Εκτός εαυτού ο George Clooney για όσους δεν φορούν μάσκα! «Φορέστε τη γαμ@@@ τη μάσκα σας»

Σήμερα, ο Clooney αστειευόμενος, αναγνωρίζει τη… συμμετοχή του νυν πρωθυπουργού της Μεγάλης Βρετανίας στην οικογενειακή του ευτυχία, και όπως αποκαλύπτει με χιούμορ στο Observer, θα του στείλει ως δώρο «μία ευχαριστήρια κάρτα και μία… χτένα».

Read More

And More