George Clooney: “Ο έρωτάς μου με την Αμάλ, άλλαξε τη ζωή μου” – H αποκάλυψη για το τροχαίο που νόμιζε πως θα πεθάνει

Ο άντρας της χρονιάς, ο γοητευτικός George Clooney (Τζόρτζ Κλούνεϊ) έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό GQ , κάνοντας αποκαλύψεις για τα παιδιά αλλά και τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν!

“Πίστευα ότι δεν θα παντρευτώ ποτέ και ότι δεν θα κάνω παιδιά” είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή του ο 59χρονος σταρ του Χόλλυγουντ και πρώην… αμετανόητος εργένης! “Σκεφτόμουν ότι θα δουλεύω, ότι  έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά. Δεν είχα καταλάβει πόσο άδεια ήταν τελικά η ζωή μου, μέχρι που συνάντησα την Amal. Τότε όλα άλλαξαν. Τότε κατάλαβα ότι υπήρχε ένα τεράστιο κενό στη ζωή μου”! εξομολογήθηκε ο Tζορτζ Κλούνει για τη γυναίκα της ζωής του!

Ο ηθοποιός μίλησε και για το πόσο άλλαξε τη ζωή του, ο ερχομός των διδύμων του! “Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι μπορεί η ζωή κάποιου άλλου να γίνει απίστευτα πιο σημαντική από τη δική μου! Δυο μικροί άνθρωποι που πρέπει ακόμα και να τρέφονται από μένα”

O ηθοποιός μίλησε και για το ατύχημά του με τη μηχανή που είχε στη Σαρδηνία, το 2018. Ο Κλούνεϊ περιέγραψε ότι ήταν πεσμένος και αιμόφυρτος στο δρόμο μετά την πτώση με τη μηχανή του και φώναζαν όλο για ένα ασθενοφόρο. Αυτό που θυμάται είναι ότι σταμάτησαν οι περαστικοί, έβγαλαν τα κινητά τους και άρχισαν να τον τραβάνε βίντεο!

 

Read More

And More