Gigi Hadid – Zayn Malik: Από τον κεραυνοβόλο έρωτα, στον χωρισμό και στις καταγγελίες για ξυλοδαρμό

Η Gigi Hadid και ο Zayn Malik αποτελούσαν ένα από τα πιο λαμπερά και πολυσυζητημένα ζευγάρια της διεθνούς showbiz. Εκείνη μεσουρανεί στις πασαρέλες και στα περιοδικά μόδας μαζί με την αδερφή της Bella Hadid και εκείνος ήταν μέλος σε ένα από τα πιο δημοφιλή boy bands, τους One Direction.

Το love story και ο θυελλώδης έρωτας που κατέληξε (σχεδόν) στα δικαστήρια

Το 2015 έμελλε να γνωριστούν και να αλλάξουν τις ζωές τους. Μπορεί στις αρχές του έτους η Gigi Hadid να διατηρούσε σχέση με τον Joe Jonas, ενώ ο Zayn Malik να ήταν αρραβωνιασμένος με την τραγουδίστρια των Little Mix, Perrie Edwards, ωστόσο αυτές οι σχέσεις ολοκληρώθηκαν και τον Νοέμβρη άρχισαν να κυκλοφορούν οι πρώτες φήμες περί ειδυλλίου.

Το ακριβοπληρωμένο μοντέλο πρωταγωνίστησε λίγο αργότερα στο video clip του πασίγνωστου καλλιτέχνη για το κομμάτι «PILLOWTALK», γεγονός που ενίσχυσε τις φήμες ότι κάτι συμβαίνει ανάμεσά τους. 

 

Η επιβεβαίωση δεν άργησε να έρθει και στη συνέχεια ακολούθησαν τα κοινά εξώφυλλα αλλά και οι δημόσιες εμφανίσεις. Η πρώτη κοινή επίσημη εμφάνιση του ζευγαριού ήταν στο Met Gala τον Μάιο του 2016, το οποίο είχε ως θέμα την «Μόδα στην Εποχή της Τεχνολογίας».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Τα προβλήματα, όμως, δεν άργησαν να έρθουν και τον Μάρτιο του 2018, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χώρισαν για πρώτη φορά (θα ακολουθούσαν… κι άλλοι χωρισμοί). Μάλιστα, το πρώην ζευγάρι είχε βγάλει και επίσημη ανακοίνωση (!) στα social media. 

«Η Gigi και εγώ είχαμε μία σχέση γεμάτη νόημα, αγάπη και διασκέδαση και τρέφω τεράστιο σεβασμό και θαυμασμό για την Gigi ως γυναίκα και φίλη. Έχει μία καταπληκτική ψυχή. Είμαι ευγνώμων για όλους τους φαν που σεβάστηκαν αυτή τη δύσκολη απόφαση και την παρούσα ιδιωτική μας ζωή. Μακάρι να είχατε μάθει πρώτα τα νέα από εμάς. Σας αγαπάμε όλους», ενώ ακολούθησε το κείμενο της Gigi: «Οι δηλώσεις για χωρισμούς συχνά μοιάζουν τόσο απρόσωπες επειδή δεν υπάρχει όντως κάποιος τρόπος να χωρέσεις σε λέξεις όλα όσα δύο άνθρωποι έζησαν μαζί μέσα σε μερικά χρόνια… όχι μόνο μέσα στην σχέση, αλλά και στη ζωή γενικά. Θα είμαι πάντα ευγνώμων για την αγάπη, τον χρόνο και τα μαθήματα ζωής που ο Zayn και εγώ μοιραστήκαμε. Θέλω μόνο ό,τι καλύτερο για εκείνον και θα συνεχίσω να τον στηρίζω ως φίλο για τον οποίο έχω αναπτύξει τεράστιο σεβασμό και αγάπη. Όσο για το μέλλον, ό,τι είναι γραφτό να συμβεί, θα συμβεί».

Ο χωρισμός τους δεν κράτησε για πολύ και λίγους μήνες αργότερα, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik ήταν ξανά μαζί!

Τον Νοέμβριο του 2018 ξεκίνησαν ξανά να ακούγονται φήμες ότι το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί, ενώ τον Δεκέμβριο το Us Magazine έγραψε πως το πρώην μέλος των One Direction είχε διαγράψει όλες τους τις φωτογραφίες με την Gigi Hadid και είχε σταματήσει να την ακολουθεί στο Instagram.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ταμπλόιντς, η οριστική επανασύνδεση ήρθε έναν χρόνο αργότερα, τον Δεκέμβριο του 2019. Η επιβεβαίωση ήρθε αρκετούς μήνες αργότερα, όταν ανήμερα του Αγ. Βαλεντίνου το ζευγάρι ανέβασε κοινές φωτογραφίες. Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν μαζί την καραντίνα εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Μέσα στο 2020 κυκλοφόρησε η πιο ευχάριστη είδηση για το μοντέλο και τον τραγουδιστή! Η Gigi Hadid ήταν έγκυος στο πρώτο τους παιδί, στα 25 της χρόνια και ανυπομονούσε να γίνει μαμά για πρώτη φορά.

«Η Gigi και ο Zayn περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί και το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο. Η Gigi έχει κρατήσει το μυστικό μεταξύ οικογένειας και φίλων για λίγο, μιας και είναι μόλις μερικών μηνών. Μόλις η Gigi και ο Zayn τα ξαναβρήκαν στο τέλος της περασμένης χρονιάς, ήταν σαν να μην πέρασε στιγμή και ήξεραν ότι είχαν κάτι ξεχωριστό. Το ζευγάρι και οι οικογένειες τους είναι τρομερά χαρούμενοι».

Η Gigi Hadid επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από την εκπομπή του Jimmy Fallon. Η κόρη τους Khai ήρθε στον κόσμο τον Σεπτέμβρη του 2020 και ολοκλήρωσε τον έρωτά τους!

Το παραμύθι όμως φαίνεται πως δεν έχει happy ending. Στις 28 Οκτωβρίου, το διαδίκτυο πλημμύρισε με δημοσιεύματα και φήμες πως ο Zayn Malik χτύπησε την μητέρα της Gigi Hadid, Yolanda Hadid, με το ζευγάρι να χωρίζει πλέον οριστικά!

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διάσημης καλλονής στα media.

Ο Zayn Malik αρνείται κατηγορηματικά ότι σήκωσε χέρι πάνω στην μητέρα της πρώην συντρόφου του και εκφράζει απογοήτευση που «διέρρευσαν» στη δημοσιότητα τέτοιες λεπτομέρειες από εκείνη.

Σύμφωνα με το TMZ, μπορεί ο Zayn Malik να θεωρεί την υπόθεση «ιδιωτική», ωστόσο φαίνεται πως μόνο ιδιωτική δεν είναι καθώς ήδη του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για λεκτική βία και βιαιοπραγία κατά της μητέρας της Gigi Hadid.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο Zayn Malik βρισκόταν στο σπίτι που έχει με τη σύντροφό του στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν ξεκίνησε ένας επικός καβγάς. Ο καλλιτέχνης φέρεται πως έβρισε χυδαία την Yolanda Hadid και της είπε «μείνε μακριά από τη γα@@@@νη κόρη μου» και άλλα πολλά που δεν γράφονται. Μάλιστα, φέρεται πως έσπρωξε την πεθερά του πάνω στην ντουλάπα, με συνέπεια να χτυπήσει σοβαρά, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. 

Το σίγουρο είναι ότι μετά τα αμέτρητα on/offs που είχαν στη σχέση τους η Gigi Hadid και ο Zayn Malik, το οριστικό τέλος έχει επέλθει!

Φωτογραφίες: Splash/Ideal Image, Instagram

Read More

And More