Gigi Hadid: Ο Zayn Malik κατηγορείται και επίσημα για βιαιοπραγία – Απίστευτες βρισιές στην πεθερά του

Πρώτο θέμα σε όλα τα διεθνή media αποτελεί ο επεισοδιακός χωρισμός της Gigi Hadid από τον Zayn Malik, μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους, Khai Malik. 

Μάλιστα, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, ο διάσημος τραγουδιστής κατηγορείται ότι χτύπησε τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda Hadid. Σύμφωνα με το TMZ, μπορεί ο Zayn Malik να θεωρεί την υπόθεση «ιδιωτική», ωστόσο φαίνεται πως μόνο ιδιωτική δεν είναι καθώς ήδη του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για λεκτική βία και βιαιοπραγία κατά της μητέρας της.

Ο Zayn έχει 4 κατηγορίες, ωστόσο δηλώνει αθώος σε όλες.

Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα που εξασφάλισε το TMZ, ο Zayn Malik βρισκόταν στο σπίτι που έχει με τη σύντροφό του στις 29 Σεπτεμβρίου, όταν ξεκίνησε ένας επικός καβγάς. Ο καλλιτέχνης φέρεται πως έβρισε χυδαία την Yolanda Hadid και της είπε «μείνε μακριά από τη γα@@@@νη κόρη μου» και άλλα πολλά που δεν γράφονται. Μάλιστα, φέρεται πως έσπρωξε την πεθερά του πάνω στην ντουλάπα, με συνέπεια να χτυπήσει σοβαρά, κάτι που ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά. 

Στη συνέχεια, φέρεται πως τηλεφώνησε στην Gigi Hadid και άρχισε να της φωνάζει «Βγάλε… και υποστήριξε τον σύντροφό σου, ενάντια στη μητέρα σου». 

Read More

And More