Gigi Hadid: Χωρισμός «βόμβα»! Ο Zayn Malik κακοποίησε τη μητέρα της – Τι απαντά ο ίδιος

Μόλις έναν χρόνο μετά τη γέννηση της κόρης τους, η Gigi Hadid και ο Zayn Malik χώρισαν επεισοδιακά. Τα αμερικανικά media μεταδίδουν το παρασκήνιο του χωρισμού, με τον διάσημο pop star να κατηγορείται από τη μητέρα του μοντέλου, Yolanda Hadid για βιαιοπραγία.

Σύμφωνα με το αμερικανικό People, το πρώην ζευγάρι χώρισε πριν από έναν μήνα, με την Gigi Hadid να εγκαταλείπει τη συζυγική εστία μαζί με την κόρη της, Khai.

«Η Gigi έχει επικεντρωθεί στο τι είναι καλύτερο για την Khai και ζητά την διαφύλαξη της ιδιωτικότητάς της αυτή τη στιγμή», δήλωσε ο εκπρόσωπος της διάσημης καλλονής στα media.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gigi Hadid (@gigihadid)

Τι συνέβη όμως ανάμεσα στον Zayn Malik και τη Yolanda Hadid;

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του TMZ, η μητέρα της Gigi Hadid κατηγορεί τον τραγουδιστή για επίθεση και ξυλοδαρμό. Και ενώ αρχικά ο ίδιος απάντησε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter, ακολούθησε νέα δήλωσή του στο TMZ.

«Θέλω να ζω σε ένα περιβάλλον που ιδιωτικά οικογενειακά θέματα δεν γίνονται γνωστά στον κόσμο για να τα κοροϊδέψει. Το περιστατικό θα έπρεπε να παραμείνει ιδιωτικό» έγραψε ο Zayn Malik στο twitter.

«Αρνούμαι ανυποχώρητα πως χτύπησα τη Yolanda Hadid και για το καλό της κόρης μου αρνούμαι να αποκαλύψω περαιτέρω λεπτομέρειες και εύχομαι η Yolanda να σκεφτεί ξανά τις ψεύτικες κατηγορίες της και να προχωρήσει στην επίλυση των οικογενειακών ζητημάτων ιδιωτικά» ήταν η μετέπειτα δήλωσή του στο ΤΜΖ.

Πηγή φωτογραφιών: splash / ideal image

Read More

And More