Goldie Hawn: Η χολιγουντιανή σταρ χορεύει στην Σκιάθο υπό τους ρυθμούς του Mamma Mia

Και το φετινό καλοκαίρι η Ελλάδα βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των επιλογών για καλοκαιρινές διακοπές, με τους εκπροσώπους της διεθνούς showbiz να επισκέπτονται τη χώρα μας προκειμένου να βρεθούν για λίγο στα πανέμορφα νησιά μας. Μάλιστα, η Goldie Hawn τις τελευταίες ώρες βρίσκεται στην Σκιάθο!

Η Αμερικανίδα ηθοποιός θέλησε να απολαύσει τον ήλιο και την θάλασσα της Ελλάδας και η χαρά της για τις φετινές διακοπές δεν κρύβεται με τίποτα στα social media.

Η Goldie Hawn μας ενημέρωσε για την άφιξή της στην Σκιάθο, ανεβάζοντας στο Instagram ένα μικρό βίντεο από την παραλία. Στο συγκεκριμένο απόσπασμα, η χολιγουντιανή σταρ παρουσιάζεται φανερά ευδιάθετη να τρέχει στην αμμουδιά, βουτώντας στη συνέχεια στην παραλία. Μάλιστα, η ηθοποιός χορεύει υπό τους ρυθμούς του soundtrack της ταινίας Mamma Mia, το οποίο γυρίστηκε στην Σκιάθο με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep!

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Goldie Hawn (@goldiehawn)

Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν την ανάρτησή της, ενώ πολλοί επώνυμοι φίλοι της, όπως η Sharon Stone της ευχήθηκαν “Καλές Διακοπές”!

Read More

And More