Good Job Nicky για Σοφία Αλιμπέρτη: «Όταν ακούει τη μουσική μου παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης»

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης και γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη Good Job Nicky βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη». 

Ο Good Job Nicky ή κατά κόσμο Νικόλας Βαρθακούρης έχει ακολουθήσει τη δική του καλλιτεχνική πορεία με θεαματικά αποτελέσματα, αφού όλες του οι δουλειές σημειώνουν επιτυχία τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

«Μου αρέσει να πειραματίζομαι και να βρίσκω τρόπους να εξερευνώ και άλλα λημέρια της μουσικής. Τη μουσική μου τη λέω “γυμνή”. Δε θέλω να την καλοπιάσω, θέλω πάντα να είμαι ανοιχτός μέσα στην τέχνη, όχι σε ένα συγκεκριμένο είδος. Θα ήθελα πάντα να έχω την ελευθερία μέσα στην τέχνη να κάνω αυτό που θέλω εκείνη την στιγμή».

«Η Eurovision είναι ένα outlet που με τι μία σε εκτοξεύει σε παγκόσμιο πλαίσιο. Με ενδιαφέρει το παγκόσμιο αλλά με ενδιαφέρει με το να μπορέσω να φέρω το τι είναι αληθινό για εμένα στο παγκόσμιο. Να μην αμερικανοποιηθώ ή κάτι τέτοιο αλλά να φέρω το DNA το ελληνικό έξω. Δεν κλείνω συχνά πόρτες αλλά εδώ πέρα νομίζω ότι μπορεί να μην ξαναδοκιμάσω. Θα δούμε» τόνισε ο Good Job Nicky για την Eurovision.

 

Για τη μητέρα του, Σοφία Αλιμπέρτη ο Νικόλας Βαρθακούρης εξομολογήθηκε: «Η μητέρα μου έχει ένα εξειδικευμένο αυτί, ένα εκπληκτικό ταλέντο να ξέρει τι θα χτυπήσει και τι όχι, πριν γεννηθώ. Ο τρόπος που μου μεταδίδει αυτή την αγάπη και τη χαρά είναι αυτός ο τρόπος της. Να μου λέει αντικειμενικά την αλήθεια. Το τι πιστεύει αντικειμενικά το τι θα γίνει. Όταν της δώσω να ακούσει μουσική μου, παύει να είναι μητέρα μου, γίνεται συνεργάτης μου. Είναι πάρα πολύ αντικειμενική και διορατική». 

Read More

And More