Good Job Nicky: Η στιγμή που ερμηνεύει Γιάννη Πάριο σε συναυλία του στη Χίο – Αποκλειστικό βίντεο

Στη Χίο βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής 3 Σεπτεμβρίου ο Good Job Nicky στο πλαίσιο του δεύτερου Μεσαιωνικού Φεστιβάλ του νησιού, που διοργάνωσε η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου.

Ο γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη κράτησε συντροφιά σε ντόπιους, τουρίστες αλλά και δημοσιογράφους για περίπου μία ώρα, ερμηνεύοντας δικά του κομμάτια αλλά και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών.

Στο τέλος του live, κι αφού ο Good Job Nicky καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που του ζητούσε επίμονα να μείνει κι άλλο στη σκηνή, επιφύλασσε μία έκπληξη! Όπως θα δεις στο βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το TLIFE, ο νεαρός ερμηνευτής τραγούδησε το «Δεν έχω αγκαλιά (όλη η ζωή μου)» του πατέρα του Γιάννη Πάριου.

Δες το αποκλειστικό βίντεο που εξασφάλισε το TLIFE:

Δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλουμε τραγούδι μαζί, εκτός κι αν ήταν στα ιταλικά – στη μέση. Καλώς ή κακώς είναι ένα ιερό τέρας, έχω δουλέψει πάρα πολύ για να αναρωτηθούν ποιος είμαι, να μη χρειαστεί να πω ότι είμαι ο γιος του Πάριου» είχε δηλώσει ο Good Job Nicky σε τηλεοπτική του συνέντευξη στο The 2Night Show και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Read More

And More