Good Job Nicky στον Μουτσινά: Οι κρίσεις πανικού, οι δύσκολες στιγμές και η σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε την Τετάρτη 23/3 ο Good Job Nicky.

Ο νεαρός τραγουδιστής, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Πάριο, αλλά και για τις κρίσεις πανικού που τον δυσκόλεψαν.

«Όταν αποφάσισα ότι θα ασχοληθώ με τη μουσική, ο πατέρας μου δεν το ήξερε. Δεν ήθελα να το ξέρει γιατί ο πατέρας μου είναι ένας άνθρωπος που ξεκίνησε χωρίς παπούτσια από την Πάρο. Αν μπορώ εγώ με αυτή την ποιότητας ζωής που μου έχει στηθεί, όπως μου έχει στηθεί, μπορώ να το κάνω και χωρίς να πω, “μπαμπά ξέρεις θέλω να κάνω μουσική, θέλω ένα στούντιο, θέλω μία δισκογραφική”. Ήθελα να τα κάνω μόνος μου με το σπαθί μου, όπως έκανε και ο ίδιος σε πολύ χειρότερες συνθήκες από εμένα», είπε αρχικά ο Good Job Nicky. 

Και πρόσθεσε: «Αν ρωτούσες τον πατέρα μου πιστεύω πως θα απαντούσε το ίδιο. Το θεωρούμε υποχρέωση, δηλαδή είναι αμαρτία αν έχω κάτι να μην το προσφέρω. Ο πατέρας μου είναι πολύ υποστηρικτικός και πλέον έχουμε έναν πανέμορφο διάλογο, δηλαδή μιλάμε καλλιτεχνικά».

Σχετικά με τις κρίσεις πανικού που τον ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, ο ίδιος δήλωσε: «Κοντράρομαι με τον εαυτό μου. Είμαι λίγο αγχώδης, παλαιότερα ήμουν πολύ περισσότερο δηλαδή έχω μιλήσει και για κρίσεις πανικού, πέρναγα άσχημα. Αλλά το θεωρώ και μεγάλο προνόμιο αυτό, γιατί είναι ζωντάνια, τα ζεις όλα. Με ποια λογική να ζήσω αγάπη με πάρα πολύ συναίσθημα και να μην ζήσω και το άγχος; Θεωρώ ότι είναι καλό να το περάσουμε όλοι για να μπορούμε να διακρίνουμε και τα καλά και τα κακά. Η στιγμή της κρίσης πανικού, είναι χάλια». 

 

Read More

And More