H Evangelia πραγματοποίησε εντυπωσιακή live εμφάνιση στη συναυλία που πραγματοποίησε ο Κροάτης star της Eurovision, Baby Lasagna, και έδωσε για ακόμα μια φορά τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής δικαιώνοντας τους fans της.
O Baby Lasagna κατέλαβε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision 2024 στη Σουηδία, κερδίζοντας τις περισσότερες ψήφους του κοινού στις τηλεψηφοφορίες σε όλο τον κόσμο με το τραγούδι “Rim Tim Tagi Dim”!
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Η μοναδική συναυλία έλαβε χώρα στο Fuzz club και το κοινό πέρασε μια απίστευτη βραδιά γεμάτη μουσική, ρυθμό και ένα εκρηκτικό show! Η πολυπλατινένια perfomer, η οποία βρέθηκε ανάμεσα στις φιναλίστ του ελληνικού εθνικού τελικού για την εκπροσώπηση της χώρας μας στη Eurovision -αποσπώντας μάλιστα τη μεγαλύτερη βαθμολογία από τη διεθνή επιτροπή με το τραγούδι “Vále”-, έβαλε φωτιά στη σκηνή ερμηνεύοντας μερικά από τα megahits της όπως το “Vale”, “Fotiá”, “Vradia” αλλά και Eurovision anthems.
Η στιγμή που η Evangelia χορεύει το Ζεϊμπέκικο της Ευδοκίας
Ένα από τα highlights της βραδιάς ήταν όμως αναμφισβήτητα το γεγονός ότι η Evangelia χόρεψε επί σκηνής το Ζειμπέκικο της Ευδοκίας. To κοινό την καταχειροκρότησε και η ίδια απέδωσε για ακόμα μια φορά τιμή στην Ελλάδα και την κληρονομιά της χώρας μας με ένα από τα σπουδαιότερα μουσικά θέματα που έχουν γραφτεί ποτέ (ταινία «Ευδοκία» 1971) δια χειρός του πολύτιμου Μάνου Λοΐζου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
@eurovisionfn Η αγαπημένη μας @EVANGELÍA ξεσήκωσε το κοινό στη συναυλία του baby lasagna στην Ελλάδα ! #eurovisiontiktok #fy #eurovision #fyp #φοργιουπειτζ #eurovisiongreece #nationalfinal #μπεςφοργιου ♬ πρωτότυπος ήχος – Eurovisionfun
Η αγάπη της για την ελληνική μουσική και παράδοση είναι άλλωστε αναντίρρητη γι’ αυτό και η μουσική της Ελληνοαμερικανίδας τραγουδίστριας αποτελείται από τα μαγευτικά δίγλωσσα φωνητικά της και το ξεχωριστό μείγμα ελληνικών παραδοσιακών οργάνων και σύγχρονης ποπ.
Η Evangelia διανύει μια άκρως δημιουργική περίοδο. Μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις της στην αθηναϊκή νύχτα στο πλευρό της Πάολα, ετοιμάζει πυρετωδώς την κυκλοφορία του άλμπουμ της, από τη Golden Records και τη Minos EMI, A Universal Music Company, ενώ παράλληλα αναμένεται να συμμετέχει στην περιοδεία του Νίκου Οικονομόπουλου ανά την Ελλάδα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα