H Sinead O’Connor μπαίνει σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης – “Ήμουν εξαρτημένη από το ‘’χόρτο” για 34 χρόνια”

Τη δική της μάχη με τις καταχρήσεις δίνει η διάσημη τραγουδίστρια Sinead O’ Connor. H 53χρονη καλλιτέχνιδα ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες μέσα από αναρτήσεις της στο twitter, ότι ακυρώνει όλες τις προγραμματισμένες συναυλίες της για τον επόμενο χρόνο και αναμένεται να επιστρέψει ανανεωμένη το 2022.

Η Ιρλανδή τραγουδίστρια και μουσικός πήρε τη μεγάλη απόφαση να φροντίσει τον εαυτό της και έτσι από την επόμενη εβδομάδα θα ενταχθεί σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης, προκειμένου να ξεπεράσει τον εθισμό της στα ναρκωτικά, αλλά και να διαχειριστεί το ψυχολογικό τραύμα που απέκτησε φέτος, μετά το θάνατο αγαπημένου προσώπου της.

“Τα τελευταία έξι χρόνια ήταν πολύ τραυματικά και αυτή η χρονιά ήταν το τέλος, αλλά τώρα ξεκινάει η ανάρρωση. Φέτος έχασα έναν πολυαγαπημένο μου άνθρωπο και με επηρέασε πολύ άσχημα που με έκανε να εξαρτηθώ πολύ γρήγορα από ένα ναρκωτικό, όχι το ‘’χόρτο’’. Ήμουν εξαρτημένη από το ‘’χόρτο’’ για 34 χρόνια. Μια ολόκληρη ζωή.

Μεγάλωσα με πολλά τραύματα και καταχρήσεις. Και βρέθηκα κατευθείαν στη μουσική βιομηχανία. Ποτέ δεν έμαθα πραγματικά πώς είναι η κανονική ζωή. Ποτέ δεν είχα χρόνο να επουλώσω τα τραύματά μου. Ούτε και ήμουν έτοιμη. Θα ήθελα την υποστήριξη και την κατανόησή σας και να κρατήστε τα εισιτήριά σας για το 2022, οπότε θα επιστρέψω με ένα καινούργιο άλμπουμ και περιοδεία» σημείωσε μεταξύ άλλων στα tweets της η Sinead O’ Connor.

Δες τα tweets της διάσημης τραγουδίστριας:

 

Read More

And More