H Τζούλια Νόβα επιμένει: “Μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης οι άνθρωποι στη χώρα μου πεινάνε”

Η Τζούλια Νόβα δημοσίευσε πριν μερικές ημέρες στο Instagram μια πολύ όμορφη φωτογραφία, όπου κρατά τρυφερά την φουσκωμένη της κοιλίτσα. Ωστόσο, επικράτησε ένας πανικός στα σχόλια εξαιτίας του γεγονότος πως η ξανθιά καλλονή φορούσε ένα μπλουζάκι με το σφυροδρέπανο και τα αρχικά της Σοβιετικής Ένωσης πάνω.

Η εγκυμονούσα παρουσιάστρια είχε απαντήσει στα εν λόγω επικριτικά σχόλια, ενώ λίγο αργότερα πήρε την απόφαση να τροποποιήσει την ανάρτησή της και να γράψει στη λεζάντα τους λόγους για τους οποίους επέλεξε να φωτογραφηθεί με τη συγκεκριμένη μπλούζα και καταγγέλλοντας πως κάποιοι της ευχήθηκαν να χάσει και το μωράκι της.

Όπως εξηγεί σήμερα μιλώντας στην εφημερίδα “Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Θάνο Μακρογαμβράκη, ποτέ δεν περίμενε ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση θα προκαλούσε τέτοια αναταραχή. καθώς η επιλογή της συγκεκριμένης μπλούζας ήταν εντελώς τυχαία και δεν είχε καμία διάθεση να προκαλέσει αλλά ούτε και να κάνει δημόσια καμία πολιτική τοποθέτηση.

“Μια ξανθιά κούκλα δε δικαιούται να εκφράζει δημόσια τη γνώμη της” δηλώνει στην εφημερίδα και συνεχίζει λέγοντας, “αν υπήρχε ακόμα η Σοβιετική Ένωση μπορεί εγώ και η οικογένειά μου να ζούσαμε ακόμα εκεί. Μετά τη διάλυσή της έγιναν τα χειρότερα, Μόνο ευχάριστες είναι οι παιδικές μου αναμνήσεις”.

“Μεγάλωσα στην Ουκρανία επί Σοβιετικής Ένωσης και δεν βίωσα άσχημες καταστάσεις το τι γινόταν τις προηγούμενες δεκαετίες, αυτά τα έχει γράψει η ιστορία. Υπήρχαν πείνα, βία, σκοτωμοί αλλά αυτά δεν τα έζησα ούτε εγώ ούτε οι γονείς μου, το μόνο που θυμάμαι είναι η ευγένεια και η αθωότητα των ανθρώπων” αναφέρει η Τζούλια Νόβα και συνεχίζει,

“Από τους γονείς και τους φίλους μας δεν έχω ακούσει αρνητικά πράγματα… Τα χρόνια μετά τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης δεν είχαν καμία σχέση με τα προηγούμενα… Όταν διαλύθηκε η Σοβιετική Ένωση ζήσαμε την απόλυτη καταστροφή στη χώρα μου, την Ουκρανία, με αποτέλεσμα να φύγουμε από εκεί και για διάφορους άλλους λόγους. Η χώρα διαλύθηκε με μιας, έχασαν όλοι τα χρήματά τους, είχαμε φτώχεια, έκλειναν εργοστάσια, χάθηκαν δουλειές, έγιναν πολλά.

Η Τζούλια Νόβα εξηγεί σε άλλο σημείο της συνέντευξής της ότι η συγκεκριμένη μπλούζα δεν ήταν δική της αλλά μιας φίλης της και όταν την είδε ένιωσε τόσο όμορφα συναισθήματα που θέλησε να φωτογραφηθεί με αυτή χωρίς να έχει περάσει από το μυαλό της ότι θα υπάρξουν τέτοιες αντιδράσεις. Τα σχόλια που όπως λέει την ενόχλησαν περισσότερο είναι αυτά που αφορούσαν το μωράκι που κυοφορεί.

Read More

And More