Hair: Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του πολυβραβευμένου μιούζικαλ – Δες φωτογραφίες των πρωταγωνιστών!

To πολυβραβευμένο μιούζικαλ HAIR κοιτά στον καθρέφτη του την πιο tribal rock version του και ετοιμάζει βαλίτσες και πάλι για την Αθηναϊκή θεατρική σκηνή. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Δημήτρη Μαλισσόβα το δυναμικό και νεανικό κάστ που υποστηρίζει με το ταλέντο του τη νέα αυτή εκδοχή, υπόσχεται ένα εμπνευσμένο, μεθυστικό, πολύχρωμο αποτέλεσμα και ένα μιούζικαλ που δεν έχει σταματήσει ποτέ να συναρπάζει με την ξεκάθαρη πολιτική του θέση αλλά και τα εμβληματικά τραγούδια του.

Κομμάτια που έγιναν ύμνοι του αντιπολεμικού κινήματος για το Βιετνάμ και καθόρισαν τον όρο rock musical, όπως το «Age of Aquarius» και το «Let the sunshine in». Κομμάτια έτοιμα και πάλι να «απογειωθούν» μπροστά στο αθηναϊκό κοινό- τα περισσότερα από αυτά στην πρωτότυπη εκδοχή τους στα Αγγλικά, ακούγονται πιο σύγχρονα από ποτέ, με τη βοήθεια του πιο ευφάνταστου νεανικού cast που θα μπορούσε κάποιος να συγκεντρώσει.

Πρωταγωνιστούν οι: Μαίρη Συνατσάκη, Ίαν Στρατής, Ιάσονας Μανδηλάς, Κατερίνα Σούσουλα, Κόνυ Μεταξά, Τάσος Ξιαρχό,, Στέφανος Μουαγκιέ, Νικόλας Ραπτάκης, Έλενα Κορωναίου, Έλενα Βακάλη, Ευγενία Λιάκου, Πάνος Μαλικούρτης, Ανδρέας Κουρέτας, Αντώνης Βλάχος, Γιώργος Γαζής, Ηλίας Σαμαρτζής.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στην παράσταση επρόκειτο να παίξει ο Τάσος Ξιαρχό και η Κόνι Μεταξά. Εν τέλει, ο Τάσος δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων και η Κόνι, λόγω του προβλήματος που προέκυψε στις φωνητικές της χορδές.

Το TLIFE βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και πήρε μια γεύση από την παράσταση που θα ανέβει στο θέατρο Ριάλτο.

Δες τις φωτογραφίες:

 

Read More

And More