Halle Berry: Η ανάρτηση – καρφί της ηθοποιού για τον πρώην σύζυγό της

Μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στοInstagram η Halle Berry που έγραφε: “Οι γυναίκες δεν σου χρωστάνε” έκανε αμέσως πολλούς ακόλουθούς την να την κατηγορήσουν πως “δεν μπορεί να κρατήσει έναν άνδρα”.

Φυσικά τα σχόλια αυτά δεν πέρασαν απαρατήρητα από την 54χρονη σταρ η οποία έσπευσε να απαντήσει γράφοντας, “Ποιος λέει ότι θέλω να κρατήσω τον λάθος άνθρωπο;” και τόνισε πως «κανένας άντρας δεν με φρόντισε ποτέ”. Τα σχόλια αυτά της ηθοποιού, έκαναν αρκετά σκανδαλοθηρικά Μέσα, να πιστέψουν πως απευθύνονταν στον πρώην σύντροφό της Gabriel Aubry, με τον οποίο το προηγούμενο διάστημα βρέθηκαν στα δικαστήρια για την επιμέλεια της κόρης τους,Nahla.

Οι δυο τους ενεπλάκησαν σε μία σκληρή διαμάχη για την κηδεμονία μετά τον χωρισμό τους το2010. Ανάμεσα στους ισχυρισμούς της ηθοποιού για τον πατέρα της κόρης της είναι ότι αυτός χρησιμοποίησε ρατσιστικά επίθετα στη διάρκεια της σχέσης τους, ενώ επιπρόσθετα αρνήθηκε να αναγνωρίσει την κόρη τους ως μιγάδα. Παράλληλα, αναφέρθηκε στην παλαιότερη σεξουαλική και αιμομικτική σχέση του με μέλος της οικογένειάς του.

Read More

And More