Halloween: Οι προετοιμασίες και οι μεταμφιέσεις των celebrities για τα φετινά πάρτι – Φωτογραφίες

Αρκετοί είναι οι Έλληνες celebrities οι οποίοι και φέτος θα περάσουν την ημέρα του Halloween είτε σε θεματικά πάρτι, είτε εντός σπιτιού ποζάροντας με τα παιδιά τους και τις σχετικές μεταμφιέσεις. 

Το Halloween γιορτάζεται τη νύχτα της 31 Οκτωβρίου. Η γιορτή αυτή τηρείται σε πολλές χώρες την παραμονή της Ημέρας των Αγίων Πάντων, που είναι η 1η Νοεμβρίου. Η Ημέρα των Πάντων γενικότερα τιμά τους αγίους, αλλά και τους νεκρούς προγόνους των ανθρώπων.

Στο Halloween, μικροί και μεγάλοι μεταμφιέζονται σε κάτι «τρομακτικό» και επισκέπτονται σπίτια μαζεύοντας πολλά γλυκά, γνωστό ως «trick or treat» ή «φάρσα ή κέρασμα». Επίσης, η κολοκύθα αποτελεί σύμβολο της εορτής.

Στην Ελλάδα το Halloween ήρθε τα τελευταία χρόνια κυρίως ως concept σε σχετικά πάρτι που διοργανώνονται στο τέλος του μήνα Οκτώβρη.

Ωστόσο οι έντονες μεταμφιέσεις και οι κολοκύθες δείχνουν να κεντρίζουν αρκετούς Έλληνες celebrities οι οποίοι συμμετέχουν  σε αντίστοιχα πάρτι, αρκετοί απ’ αυτούς για χάρη των παιδιών τους.

  • Ζενεβιέβ Μαζαρί

Βρέθηκε σε μεγάλο Halloween πάρτι μαζί με τα παιδιά της, ποζάροντας στο φωτογραφικό φακό.

  • Ρούλα Ρέβη

Η γνωστή φωτογράφος απαθανάτισε τα παιδιά της στις φετινές τους μεταμφιέσεις για Halloween πάρτι.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

  • Δούκισσα Νομικού

Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκίνησε τις προετοιμασίες με τα παιδιά της να κάνουν χειροτεχνίες με κολοκύθες για το φετινό Halloween.

 

  • Μαρία – Ολυμπία

Σε Halloween πάρτι βρέθηκε πρόσφατα η Μαρία Ολυμπία, η κόρη του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ, με την Πόπι Ντελεβόν, την αγαπημένη του αδελφού της Κωνσταντίνου Αλέξιου.

  • Αθηνά Οικονομάκου

Η γνωστή ηθοποιός ξεκίνησε τη διακόσμηση στα δωμάτια των παιδιών της για το φετινό Halloween, όπως αποκάλυψαν και οι νέες της αναρτήσεις στο instagram

 

  • Alessandra Ambrosio

Με σέξι εμφάνιση για το φετινό Halloween η Alessandra Ambrosio έκανε τη νέα της ανάρτηση στο instagram «μαγνητίζοντας» για άλλη μια φορά τα βλέμματα των θαυμαστών της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alessandra Ambrosio (@alessandraambrosio)

Ο Δημήτρης Γιαννέτος δημοσίευσε φωτογραφίες από την μεταμόρφωση των Megan Fox και Machine Gun Kelly με έμπνευση από τη σειρά ταινιών Kill Bill.

 

 

Read More

And More