Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα! Το ανανεωμένο πλατό και η επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα (video)

Για 8η σεζόν η Σταματίνα Τσιμτσιλή έκανε πρεμιέρα στον Alpha με το Happy Day, το πρωί της Δευτέρας. Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους τηλεθεατές στο συνηθισμένο ραντεβού τους στις 08:00, με ένα μεγάλο χαμόγελο για μια χαρούμενη μέρα.

“Καλημέρα, με χαμόγελο και αισιοδοξία. Μακάρι να μπορούσα να μπω στην άλλη πλευρά του γυαλιού, εκεί που είστε, να σας κάνω μια αγκαλιά… Ελπίζω να έχετε ανοίξει τα παράθυρα για να μπει πάρα πολύ φως, να έχετε φτιάξει τα καφεδάκια σας και αν όχι να προλάβετε να τα κάνετε σε λίγο, γιατί το Happy Day είναι εδώ. Έχουμε χτίσει μια πάρα πολύ ωραία συνήθεια, την οποία κι εμείς την έχουμε αγαπήσει. Υπήρχε πολύ μεγάλη προσμονή και είναι μεγάλη ευλογία και ευτυχία να έρχεσαι με χαρά στη δουλειά σου…” , είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα και στη συνέχεια υποδέχτηκε στο ανανεωμένο πλατό τους συνεργάτες της.

Η παρέα της γνώριμη και αγαπημένη. Ο Δημήτρης Παπανώτας επέστρεψε στα παλιά του λημέρια, ενώ στο πλευρό της βρίσκεται και φέτος ο Κώστας Φραγκολιάς και η Τίνα Μεσσαροπούλου, οι οποίοι αναλαμβάνουν με θετική διάθεση να δίνουν παλμό στη μέρα.

Έπειτα, καλωσόρισε την Εύη Φραγκάκη, την Όλγα Λαφαζάνη, τον Γιώργο Σατσίδη, ο οποίος θα φέρνει αέρα Hollywood στο πρωινό με extra δόσεις… bachelor, τους Δημήτρη Μπέλλο και Μαρία Μπέη, που να εμπλουτίσουν την κουζίνα σας με νέες δημιουργικές ιδέες μαγειρικής, αλλά και τον Λευτέρη Μητσόπουλο.

Read More

And More