Happy Day: Ξανά στον αέρα – «Έμεινα 30 ώρες χωρίς ρεύμα και 15 χωρίς νερό» – Η βοήθεια από τον Σάκη Ρουβά

Ξανά στον αέρα βγήκε το Happy Day έπειτα από δυο μέρες απουσίας λόγω της κακοκαιρίας “Ελπίδα” που έπληξε όλη τη χώρα, αφήνοντας πολλούς ανθρώπους εγκλωβισμένους στο δρόμο και πολλούς άλλους χωρίς ρεύμα, νερό και θέρμανση στο σπίτι τους.

«Το ότι είμαστε μαζί σας πιστέψτε με ότι είναι άθλος. Δε γινόταν πραγματικά να είμαστε μαζί σας. Κάνω 8 χρόνια αυτή την εκπομπή, έχω έρθει εδώ και άρρωστη και με χιόνια, με καταιγίδες, με την κοιλιά στο στόμα. έφευγα γεννούσα και ερχόμουν πάλι. Μπορεί να σας φαίνεται λίγο αστείο και περίεργο γιατί μου στέλνετε μηνύματα από όλη την Ελλάδα ότι χιόνισε δυο μέρες και μας έπιασε πανικός, ειλικρινά δεν μπορούσες να μετακινηθείς, να πας πουθενά» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη της εκπομπής της που την προηγούμενη μέρα μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου αποκάλυψε ότι έμεινε αρκετές ώρες εγκλωβισμένη στον δρόμο ενώ για πολλές ώρες δεν είχαν ούτε ρεύμα στο σπίτι.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Κώστας Φραγκολιάς ο οποίος εμφανώς εκνευρισμένος μίλησε για την δική του περιπέτεια.

«Η Οδύσσειά μου ξεκινάει τη Δευτέρα που φύγαμε από εδώ σε μια απόσταση που μέχρι το σπίτι μου είναι ένα τέταρτο έκανα 3,5 ώρες. Δεν είδα πουθενά κανένα εκχιονιστικό μόνο ένα περιπολικό… Ήμουν 30 ώρες ρεύμα και όταν ξύπνησα την Τρίτη το πρωί ήμουν και χωρίς νερό, σχεδόν 15 ώρες. Να ευχαριστήσω τον Σάκη Ρουβά και την Κάτια Ζυγούλη που μου άνοιξαν το σπίτι τους και κατάφερα να φορτίσω κινητά, λάπτοπ, powerbank» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Read More

And More