Happy Day: Τα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τους Παπανώτα – Φραγκολιά

Με πιο ευχάριστη διάθεση ξεκίνησε σήμερα το Happy Day αφού δυο από τους συνεργάτες της εκπομπής, ο Δημήτρης Παπανώτας και ο Κώστας Φραγκολιάς έχουν τα γενέθλιά τους. 

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή που πλέον έχει δημιουργήσει μαζί τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας μίλησε για εκείνους με πολύ τρυφερά και όμορφα λόγια.

Αρχικά αναφέρθηκε στον Κώστα Φραγκολιά λέγοντας: «Σε αγαπάμε πάρα πολύ. Είσαι ένα υπέροχο πλάσμα. Ο Κώστας μας είναι ένα αληθινό παιδί, ένα καλό παιδί, ένας άντρας που με τη συμπεριφορά του σε σκλαβώνει. Έτοιμος να βοηθήσει. Πάντα χαμογελαστός, ευδιάθετος που σιγά σιγά σε αυτή την παρέα εξελίχθηκε και έγινε ένα από τα πιο βασικά της κομμάτια. Και το λέω εγώ που τον ξέρω εκατομμύρια χρόνια. Να σε χαίρεται το κορίτσι σου, η μανούλα σου, οι φίλοι σου και εμείς οι συνεργάτες σου».

Στη συνέχεια, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μίλησε με εξίσου τρυφερά λόγια για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Αυτό το πλάσμα, το όμορφο, το έξυπνο, το χαρισματικό που γεννήθηκε και έσπασε το καλούπι. Ξέρεις πόσο σε αγαπώ και πόσο στηρίζομαι σε εσένα» είπε η παρουσιάστρια εξηγώντας πως τα γενέθλια του Δημήτρη Παπανώτα είναι αύριο αλλά επειδή δε θα βρίσκονται στον αέρα του εύχονται από σήμερα

Read More

And More