Iωάννα Κουταλίδου: Τι σχέση μπορεί να έχει με τον Δημήτρη Πυργίδη του Big Brother; video

H Iωάννα Κουταλίδου, βρίσκεται ξανά στην επικαιρότητα μετά τη συμμετοχή της στα blind audition του The Voice. Η τραγουδίστρια 16 χρόνια μετά το Fame Story, θέλησε να δοκιμαστεί ξανά αλλά και οι 4 κριτές του talent show του ΣΚΑΪ, δεν πάτησαν το κουμπί για να γυρίσουν οι καρέκλες τους. Ποια σχέση όμως έχει η τραγουδίστρια με τον “Χάος” του Big Brother Δημήτρη Πυργίδη;

Το πιο περίεργο είναι ότι μετά αφού την είδαν δεν τη αναγνώρισε κανείς, κάτι που όπως δήλωσε η Ιωάννα αποκλειστικά στο ΤLIFE, την έκανε να νιώσει ντροπή και αμηχανία: “Δηλαδή, γυρνάω και με ρωτάνε το όνομα μου, λέω Ιωάννα, δεν λέω το επίθετο και δεν μου λέει κανείς «κάτι μας θυμίζεις», έστω. Αυτό ήταν τόσο περίεργο, δηλαδή, εκείνη την ώρα ντράπηκα. Εκείνη την ώρα μόνο, δηλαδή το «ποια είσαι; Ξαναπες μας το όνομα σου» ρωτάει η κυρία Παπαρίζου. Τι να ξαναπώ; Ιωάννα, θα ξαναπώ. Δεν θα σας πω εγώ ότι είμαι η Κουταλιδου κι ότι θα έπρεπε να με ξέρετε. Γιατί όταν έχεις κάνει ένα πράγμα στη δουλειά σου, ένα, δεν σου λέω 100 ούτε 1000 και πιστεύεις στον εαυτό σου, δεν μπαίνεις σ’ αυτή τη διαδικασία, είχε δηλώσει η Ιωάννα.

Σήμερα στην εκπομπή “Love it” o Bασίλης Γρηγορόπουλος, αποκάλυψε την “άγνωστη σχέση” της Ιωάννας με τον Δημήτρη Πυργίδη τον μακρυμάλλη  “Χάος” του Big Brother! O Δημήτρης είχε πρωταγωνιστήσει πριν 8 χρόνια σε βίντεο κλιπ της τραγουδίστριας έχοντας πάντα την ίδια μακριά χαίτη του!

Δες το βίντεο

Δες το απόσπασμα της εκπομπής 

Read More

And More