Ivanka Trump: Η ιδιαίτερη σχέση με τον πατέρα της, Donald Trump και η κόντρα με τη Melania (pics)

Όσο η μάχη ανάμεσα στο Donald Trump και τον Joe Biden συνεχίζεται και η αγωνία για το εκλογικό αποτέλεσμα τις εκλογές των Η.Π.Α. ανεβαίνει, πολλοί είναι εκείνοι που θέλουν να μάθουν όλο και περισσότερα για τα πρόσωπα που βρίσκονται κοντά τους.

Αδιαμφισβήτητα, ένα από αυτά είναι και η κόρη του, Ivanka Trump. Η σχέση που έχει με τον νυν Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών μόνο ως «ιδιαίτερη» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.

Η Ivanka γεννήθηκε το 1981 και προέρχεται από τον πρώτο γάμο του Trump με την πρώην αθλήτρια του σκι, Ivana. Έχει παντρευτεί τον Jared Kushner, είναι μητέρα τριών παιδιών, επιχειρηματίας – πρώην μοντέλο, και το «κοριτσάκι του μπαμπά». Ο Donald Trump δεν υπήρξε ποτέ το κλασικό πρότυπο στοργικού πατέρα. Ωστόσο ξεχώριζε την Ivanka. Έτρεφε θαυμασμό για την ομορφιά της και υποστήριζε ότι ήταν η μόνη που είχε κληρονομήσει το επιχειρηματικό του δαιμόνιο. Η σχέση τους έχει περάσει από πολλές διακυμάνσεις.

Η Ivanka Trump είναι πιο προσεχτική στα social media σε σχέση με τον πατέρα της. Μπορεί να αναρτά συχνά φωτογραφίες από τις οικογενειακές στιγμές της, ωστόσο δεν παραλείπει να υποστηρίζει τον πατέρα της στις αναρτήσεις της και, φυσικά, να δέχεται δριμεία κριτική.

«Τίποτα δεν μπορεί να τον σταματήσει από το να εργάζεται για τον αμερικανικό λαό» ήταν ένα από τα τελευταία της tweets.

Για πολλούς, η Ivanka χαρακτηρίστηκε στην πρώτη εκλογή του Trump ως η «πρώτη κυρία του Λευκού Οίκου». «Νομίζω ότι είναι μια ανάρμοστη παρατήρηση. Μία είναι η Πρώτη Κυρία και θα κάνει εκπληκτικά πράγματα» έχει δηλώσει η ίδια σε συνέντευξή της.

Και από την άλλη, ο πατέρας της δεν σταματά να κάνει… εξωφρενικές δηλώσεις για την Ivanka. Φωτεινό παράδειγμα σε αυτό, η αναφορά του Donald Trump για… δημιουργία 14 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας από την κόρη του.

«Είμαι πολύ υπερήφανος για την κόρη μου, την Ιβάνκα. Θέλει να μιλά μόνο για αυτό. Της λέω “Ιβάνκα, σε παρακαλώ, μπορούμε να μιλήσουμε για κάτι άλλο”. Θέλει να δώσει σε αυτούς τους ανθρώπους μια υπέροχη ζωή. Οταν ξεκίνησε, πριν από 2,5 χρόνια, ο στόχος της ήταν 500.000 θέσεις εργασίας. Τώρα έχει δημιουργήσει 14 εκατ. θέσεις εργασίας» έχει πει ο Trump.

Υπάρχουν, όμως, και «μελανά» σημεία στη σχέση της 39χρονης με τον μπαμπά της. Όπως, η φιλία της Ivanka με την κόρη του ζεύγους Clinton, Chelsey. Ποιος θα ξεχάσει ότι στις προηγούμενες εκλογές, η Hillary και ο Donald Trump ήταν «στα μαχαίρια» λόγω της κούρσας για την προεδρία;

Ο μεγαλύτερος τριγμός στη σχέση μπαμπά και κόρης, όμως, είναι η εισβολή της Melania Trump. Η Ivanka είχε εκφράσει στον πατέρα της αντιρρήσεις εξ’ αρχής. Ανέκαθεν, τα ξένα tabloids μιλούσαν για εχθρότητα των δύο γυναικών, αλλά και για την αγωνία τους να αποδείξουν ποια από τις δύο κατέχει το μεγαλύτερο κομμάτι στην καρδιά του. Μπορεί η μία να αναφέρεται για την άλλη δημόσια με τα καλύτερα λόγια, ωστόσο κάποιες στιγμές τους που καταγράφηκαν από τον φακό δεν δείχνουν φιλικότητα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Donald Trump και η Ivanka έχουν μια περίπλοκη σχέση, μια σχέση που για πολύ καιρό ακόμα θα τροφοδοτεί τα media… Ακόμα, και αν ο Donald Trump χρειαστεί να εγκαταλείψει τις επόμενες ημέρες το «οβάλ γραφείο» του Λευκού Οίκου.

Πηγή φωτογραφιών: Splash/Ideal Image – Instagram

Read More

And More