J2US: H εντυπωσιακή Ζωζώ Σαπουντζάκη έχει έρωτα με… τις χρωματιστές γούνες! 6+2 φωτογραφίες από εμφανίσεις της

Το Just the 2 of us επέστρεψε για δεύτερη σεζόν ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο!

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη αποφάσισε να απαντήσει θετικά στην πρόταση του Νίκου Κοκλώνη και έτσι φέτος τη βλέπουμε να ανεβαίνει στη σκηνή του J2US μαζί με τον Γιάννη Αθητάκη χαρίζοντάς μας μοναδικές στιγμές!

Μετά το πρώτο Live, που η σπουδαία καλλιτέχνιδα τραγούδησε φορώντας ένα μίνι φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, παρά τα 87 χρόνια της, χθες εμφανίστηκε με μία μαύρη λαμπερή τουαλέτα αλλά και την αγαπημένη της φούξια γούνα. Το ζευγάρι ερμήνευσε το Amado mio και απέσπασε θετικά σχόλια από την κριτική επιτροπή.

Το χθεσινό Live δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Ζωζώ Σαπουντζάκη να φοράει γούνα. Η ηθοποιός και τραγουδίστρια έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο ένδυμα και έτσι κατά τη διάρκεια του χειμώνα δεν το αποχωρίζεται ποτέ!

Η γνωστή καλλιτέχνιδα διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από γούνες και σε κάθε βραδινή της εμφάνιση μας δείχνει τις… αγαπημένες της. Φούξια, κόκκινη, πορτοκαλί, άσπρη, μπλε, κίτρινη και μωβ είναι μερικά από τα χρώματα που περιλαμβάνονται στην γκαρνταρόμπα της.

Δες μερικές από τις εμφανίσεις της:

Φωτογραφίες: NDP

 

Read More

And More