J2US: Εκτός show η Ραχήλ Μακρή – Τι αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης (video)

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Νίκος Κοκλώνης και απάντησε σε όλα όσα έχουν να κάνουν με τις αποχωρήσεις και τις νέες προσθήκες του J2US, την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί με τη Ραχήλ Μακρή και αν θα συνεχίσει τελικά να βρίσκεται στο show, τον Αλέξη Γεωργούλη αλλά και τον λόγο που τελικά δε βλέπουμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με κάποια δική της εκπομπή.

“Ήταν δύσκολο να πείσω τη Ζωζώ Σαπουτζάκη. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν ένα ωραίο αγόρι. Της πρότεινα τέσσερις. Ήθελε μελαχρινό. Από την άλλη ο Τριαντάφυλλος νομίζω ότι και ο ίδιος έχει μετανιώσει αυτά που είπε για τη Δέσποινα. Ήταν πάνω στο ζωντανό. Η Δέσποινα δε το είπε με κακία, ο Τριαντάφυλλος το τράβηξε λίγο, αλλά εντάξει στο ζωντανό συμβαίνουν αυτά” είπε αρχικά και συνέχισε εξηγώντας τι έχει γίνει με τη Βίκυ Κάβουρα, “Φέτος κρίναμε με την ομάδα της παραγωγής ότι θα έπρεπε να αλλάξει ο ρόλος της και να αναβαθμιστεί. Δεν έχει απολυθεί από την εταιρεία μου η Βίκυ, Θα είχε μια τρίτη ματιά στις πρόβες και θα είχε και την τελευταία δήλωση σε κάθε act. Το θεώρησε υποτίμηση αυτό. Μετά έμαθα ότι έκανε ένα ραντεβού με τον ΣΚΑΪ για μια εκπομπή τελεμάρκετινγκ”.

Κι ενώ ο Νίκος Κοκλώνης απέφυγε να σχολιάσει τι έγινε με την Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε πως η Ραχήλ Μακρή δε θα βρίσκεται στο J2US.

“Δυστυχώς η Ραχήλ Μακρή είχε αυτό το ατύχημα με το αυτοκίνητο και δε θα μπορεί να είναι στο J2US για λίγο καιρό. Θα έχουμε μια αντικατάσταση το Σάββατο. Η συμμετοχή της είχε ανακοινωθεί ένα μήνα πριν, επίσης έκανε μια δήλωση στα social media ότι ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο και ότι δεν έχει κανένα θέμα ούτε με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ούτε με την ιδιοκτησία του καναλιού ούτε με εμένα, Για μένα τελειώνει εκεί” ανέφερε ο Νίκος Κοκλώνης ενώ στη συνέχεια μίλησε και για το Τζόκερ λέγοντας πως δεν ήταν δική του επιλογή.

Read More

And More