J2US: Η ανιψιά του Σαββίδη παίρνει τη θέση της Κάβουρα! Ποια είναι η καλλονή Λάουρα Καραΐσκου

Το J2US, το διαγωνιστικό σόου τραγουδιού που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό την προηγούμενη σεζόν, επιστρέφει με τον δεύτερο κύκλο του στο OPEN. Όλα προχωρούν με ταχείς ρυθμούς καθώς η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 17 Οκτωβρίου.

Μάλιστα, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ της Σάσας Σταμάτη στην “On Time”, η Βίκυ Κάβουρα φεύγει, η ανιψιά του Σαββίδη έρχεται. Σε λίγες μέρες ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος του J2US και θα κρύβει μια τεράστια έκπληξη που οι υπεύθυνοι κρατούν ως επτασφράγιστο μυστικό, Σύμφωνα με ανθρώπους του καναλιού, την θέση της Βίκυς στο backstage του show θα πάρει η καλλονή Λάουρα Καραΐσκου, που δεν είναι άλλη από τη σύζυγο του Γιάννη-Ιβάν Σαββίδη, ανιψιού του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.

Το καλοκαιρινό απόγευμα της 29ης Ιουνίου του 2019, ο Ιωάννης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Λάουρα. Ο όμορφος γάμος τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος της Θεσσαλονίκης, μέσα σε ένα μοντέρνο και ταυτόχρονα ρομαντικό σκηνικό γάμου. Η όμορφη Λάουρα Καραΐσκου είναι η μικρή κόρη του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Ηρακλή και του Εθνικού, Γιώργου Καραΐσκου, ο οποίος γεννήθηκε στην Βουδαπέστη και παντρεύτηκε την κόρη Ούγγρου Υπουργού. 

Φωτογραφίες: Dimitris Andritsos Photography

Read More

And More