J2US: Όλα όσα έγιναν στον ημιτελικό του show – Backstage φωτογραφίες

Ο ημιτελικός του Just the 2 of us τα είχε όλα! Ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του ετοίμασαν ένα φαντασμαγορικό show για τους τηλεθεατές και μετέτρεψε τη βραδιά των Χριστουγέννων σε ένα ξέφρενο πάρτι. Ταλαντούχοι καλλιτέχνες κάθε είδους και κάθε γενιάς ανέβηκαν στη σκηνή του μουσικού διαγωνισμού και ξεσήκωσαν τους πάντες με τις ερμηνείες τους. 

Αναμφίβολα, στα highlights της βραδιάς ανήκουν η εμφάνιση της Άντζελας Δημητρίου αλλά και του Θέμη Αδαμαντίδη, οι οποίοι τραγουδώντας τις επιτυχίες τους μας ταξίδεψαν στο χρόνο. Ακόμα μία συνάντηση που έβαλε “φωτιά” στο πλατό ήταν αυτή της Χαράς Βέρρα με την Γωγώ Τσαμπά. Οι δύο γυναίκες ερμήνευσαν τα παραδοσιακά και πάντα αγαπημένα τραγούδια τους σηκώνοντας όλους στο… πόδι.

J2US: Η Δέσποινα Βανδή και η Μαρία Μπακοδήμου έριξαν το plexiglass με τον ξέφρενο χορό τους

 

Βέβαια, από τον ημιτελικό του Just the 2 of us δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν ως διαγωνιζόμενοι. Λευτέρης Πανταζής, Γιώργος Τσαλίκης, Αναστάσιος Ράμμος, Josephine, Νικόλας Ραπτάκης, Βαγγέλης Κακουριώτης, Ηλίας Βρεττός, Ζωή Δημητράκου, Ευρυδίκη, Τρύφωνας Σαμαράς είναι μερικά από τα πρόσωπα που “μάγεψαν” το τηλεοπτικό κοινό με τις εμφανίσεις τους.

 

J2US: Κι όμως ο Νάσος Παπαργυρόπουλος αποκάλυψε on air αν θα είναι ο επόμενος Bachelor

 

Λίγο πριν από το τέλος του ημιτελικού ο Νίκος Κοκλώνης ανακοίνωσε ποια είναι τα τρία από τα πέντε ζευγάρια που περνάνε στον αυριανό τελικό του J2US. Ο λόγος για την Κατερίνα Ζαρίφη και τον Αναστάσιο Ράμμο, τον Νάσο Παπαργυρόπουλο με τη Josephine και η Ζωή Δημητράκου με τον Λευτέρη Πανταζή.

J2US – Άντζελα Δημητρίου: Η εντυπωσιακή εμφάνιση και η συνάντηση επί σκηνής με τον Λευτέρη Πανταζή

 

Συνεπώς από τον ημιτελικό του J2US αποχώρησαν η Νατάσα Καλογρίδη με τον Νικόλα Ραπτάκη και η Ζένια Μπονάτσου με τον Βαγγέλη Κακουριώτη.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε στα παρασκήνια του J2US και απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές πριν από την έναρξη του show.

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Ετικέτες

Read More

And More