J2US: Σύσσωμη η showbiz ευχήθηκε “χρόνια πολλά” στον Νίκο Κοκλώνη – Η on air συγκίνησή του (video)

Μια ιδιαίτερα ημέρα ξημερώνει για τον Νίκο Κοκλώνη, καθώς έχει την ονομαστική γιορτή του.

Η αλλαγή της ημέρας βρήκε τον γνωστό παρουσιαστή στο πλατό του Just the 2 of us και στο καθιερωμένο live του Σαββάτου. Λίγο μετά τις 12 τα μεσάνυχτα, λοιπόν, η Λάουρα Καραΐσκου αποκάλυψε στον οικοδεσπότη της βραδιάς την μεγάλη έκπληξη που του είχαν ετοιμάσει οι συνεργάτες του.

Η Κατερίνα Καινούργιου, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Καίτη Γαρμπή, ο Διονύσης Σχοινάς, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κρατερός Κατσούλης, ο Πέτρος Ιακωβίδης ευχήθηκαν στον Νίκο Κοκλώνη μέσα από ένα βίντεο, γεγονός που συγκίνησε πολύ τον παρουσιαστή.  

“Εντάξει, παιδιά συγκινήθηκα! Ξέρετε εγώ κάνω τηλεόραση – ευτυχώς – επειδή μου αρέσει… Δεν χρειάζεται να την κάνω, αλλά πραγματικά περνάω τέλεια. Όταν, λοιπόν, ξεκίνησα να κάνω όλο αυτό με 1000 λάθη, τώρα είμαι στα 800, γνώρισα εσάς και για μένα είστε οικογένειά μου και σας ευχαριστώ.

Δεν μπορώ να φανταστώ να κάνω κάτι χωρίς εσάς, είτε έτσι είτε αλλιώς, πολλές φορές τα πράγματα έρχονται δύσκολα, τα κανάλια αλλάζουν το πρόγραμμά τους, τις αποφάσεις τους, για μένα, λοιπόν, εσείς είστε εγώ και για όσο περνάει από το χέρι μου εμείς είμαστε ένα. Το ίδιο ισχύει και για τους παίκτες. Ευχαριστώ που λάβατε μέρος σε αυτήν την τρέλα. Και του περσινούς που συμμετείχαν κάπου που δεν ήξεραν αν θα πάει καλά… Ευχαριστώ τους τηλεθεατές μου με βλέπουν και με βοηθάνε να γίνομαι καλύτερος”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης.

Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν σταμάτησαν εκεί, αφού ένα δεύτερο βίντεο γεμάτο όμορφες ευχές περίμενε τον παρουσιαστή. Η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ναταλία Γερμανού, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Δανάη Μπάρκα, ο Σταν, ο Γιάννης Λάσκος, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Λένα Ζευγαρά θέλησαν να του ευχηθούν με το δικό τους τρόπο και να ομορφύνουν κι άλλο τη μέρα του.

Read More

And More