James Καφετζής: Επέστρεψε στην Ελλάδα – Φωτογραφίες του TLIFE από το αεροδρόμιο

Στην Αθήνα έφτασε το μεσημέρι του Σαββάτου 15/5 ο James Καφετζής, μετά από ένα πολύωρο ταξίδι. Ο δημοφιλής παίκτης του Survivor ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του στο επεισόδιο της περασμένης Τετάρτης, ξαφνιάζοντας τους πάντες. 

Όταν η παραγωγή του reality επιβίωσης αποκάλυψε στους παίκτες ότι το Survivor πρόκειται να πάρει παράταση ενός μήνα, ο James Καφετζής αντέδρασε έντονα και αρνήθηκε να συνεχίσει να μάχεται, μιας και όπως εξομολογήθηκε είχε φτάσει στα όριά του. Έτσι, έχοντας το κεφάλι ψηλά, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, πήρε τη δάδα του και αποχώρησε.

Τι κι αν για πολλούς αποτελούσε το μεγάλο φαβορί για τη νίκη του φετινού Survivor, ο 24χρος διοργανωτής boat party έκανε την ανατροπή και έφυγε μετά από πέντε μήνες παραμονής στον Άγιο Δομίνικο. 

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE βρέθηκε φυσικά στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και απαθανάτισε τον James Καφετζή κατά την άφιξή του στη χώρα. Όπως θα δεις, μάλιστα, ο ίδιος δεν έκοψε τα μαλλιά και τα γένια του, αλλά γύρισε στα πάτρια εδάφη με αέρα… Survivor. 

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More