Joanne, η νικήτρια του The Voice στο TLIFE: “Η Έλενα Παπαρίζου είναι πολύ βοηθητική μαζί μου”

Τέσσερις μήνες μετά τη νίκη της στο The Voice, η Ιωάννα Γεωργακοπούλου, η Joanne όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, κυκλοφορεί το πρώτο της κομμάτι, με τίτλο “Twist In My Sobriety” από τη Minos EMI/Universal.

Πρόκειται για μια fresh και dance εκδοχή του εμβληματικού Twist In My Sobriety” της Tanita Tikaram που πρωτοακούσαμε το 1988 – συμπτωματικά μάλιστα, τη χρονιά που κυκλοφόρησε το τραγούδι, η Tanita βρισκόταν στην ηλικία της Joanne.  Τη νέα έκδοση του πασίγνωστου τραγουδιού επιμελήθηκαν ο κορυφαίος ραδιοφωνικός παραγωγός & DJ Μιχάλης Τσαουσόπουλος μαζί με τους ARCADE, ενώ τη διεύθυνση παραγωγής ανέλαβαν η coach της Joanne στο The Voice, Έλενα Παπαρίζου, και ο Νεκτάριος Κόκκινος.

Η 19χρονη Joanne δηλώνει ενθουσιασμένη στο TLIFE: «Η Έλενα Παπαρίζου είναι πάρα πολύ βοηθητική με εμένα. Σε όλη τη διαδικασία του τραγουδιού, με έπαιρνε τηλέφωνο για να με ρωτήσει πώς αισθάνομαι και πώς μου ακούγεται το τραγούδι. Ήταν συνεχώς δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Joanne/Ioanna.georgakop (@its._joanne)

Όσο για το πόσο άλλαξε η καθημερινότητά της μετά τη νίκη στο The Voice; H Joanne εξομολογείται πως η καθημερινότητά της περιλαμβάνει στούντιο, ηχογραφήσεις, φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις. «Τα βασικά πράγματα δεν έχουν αλλάξει. Ίδιες παραμένουν οι παρέες μου. Πάω στο Ωδείο, στα μαθήματά μου, ωστόσο αυτό που ξαφνικά άλλαξε είναι ότι άρχισα να μπαίνω στο στούντιο, άρχισα να κάνω συνεντεύξεις που είναι πολύ πρωτόγνωρο για εμένα. Νιώθω πάρα πολύ ωραία».

Δεν παραλείπει να τονίσει πόσο υποστηρικτικοί είναι οι άνθρωποι που έχει δίπλα της. «Τα γενέθλιά μου συνέπεσαν με τα live του The Voice και δεν τα είχα γιορτάσει. Αφού κέρδισα, μαζεύτηκαν οι φίλοι μου με μία τούρτα που είχε το πρόσωπό μου από μια στιγμή στο σόου. Ήταν πολύ συγκινητικό όλο αυτό για εμένα».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το τραγούδι ντύνει οπτικά ένα εντυπωσιακό με retro vibes βίντεο κλιπ δια χειρός Γιάννη Παπαδάκου, στο κλίμα της εποχής που επιτάσσει στοιχεία των 80’δοσμένα με ένα σύγχρονο στυλ.

Κλείνοντας την κουβέντα μας, ρωτάω τη Joanne αν θα δήλωνε ξανά συμμετοχή, γυρνώντας τον χρόνο πίσω. «Σίγουρα θα το ξαναζούσα. Ήταν φοβερή εμπειρία».

Η Joanne αυτό το διάστημα, εκτός του τραγουδιού της, προετοιμάζει την εμφάνιση – έκπληξη με την Έλενα Παπαρίζου στα Mad Awards 2021.

φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Μανωλάς

Read More

And More