Joe και Jill Biden: Το πρώτο ραντεβού, οι 5(!) προτάσεις γάμου και η υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ (pics)

«Πίσω από κάθε πετυχημένο άνδρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα». Η ρήση αυτή θα μπορούσε να ταιριάζει άψογα στη Jill Biden, την εν δυνάμει Πρώτη Κυρία των Η.Π.Α., η οποία ανέκαθεν στήριζε τον σύζυγό της, Joe Biden.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vote. We did.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden) στις

Ο Joe και η Jill Biden γνωρίστηκαν το 1975. Τότε, εκείνος είχε χάσει την πρώτη του σύζυγο και την ενός έτους κόρη τους σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα και μεγάλωνε μόνος τους δύο γιους του, τον Beau και τον Hunter. Τον έκανε να δει τα πράγματα διαφορετικά. «Μου έδωσε πίσω τη ζωή μου. Με έκανε να σκέφτομαι ότι η οικογένειά μου θα είναι και πάλι ολόκληρη» έχει παραδεχτεί στη βιογραφία του «Promises to Keep: On Life and Politics» ο νυν υποψήφιος Πρόεδρος των Η.Π.Α.

Εκείνος, γερουσιαστής τότε, την κάλεσε στο τηλέφωνο για να της ζητήσει να βγουν ραντεβού. Εκείνη αναρωτήθηκε «Πώς βρήκες αυτόν τον αριθμό;». Τελικά δέχτηκε. Από τότε, ο Biden ήθελε να τη συναντά συνέχεια και δεν έκρυβε τα συναισθήματά του.

«Ήμουν τελειόφοιτη και έβγαινα με τύπους που φορούσαν τζιν, clogs και T-shirts, εκείνος ήρθε στην πόρτα και φορούσε ένα σπορ παλτό και loafers και σκέφτηκα Θεέ μου, αυτό το πράγμα δεν πρόκειται ποτέ να δουλέψει, ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια”. Ήταν 9 χρόνια μεγαλύτερός μου! Αλλά βγήκαμε έξω για να δούμε την ταινία A Man and a Woman σε έναν κινηματογράφο στη Φιλαδέλφεια και πραγματικά τα βρήκαμε αμέσως» είχε σημειώσει γλαφυρά η Jill Biden σε παλιότερη συνέντευξή της.

Η προοπτική του γάμου δεν υπήρχε στα σχέδιά τους κι αυτό έκανε τη σχέση τους πιο εύκολη. «Εκείνη τότε άρχιζε την καριέρα της, ως καθηγήτρια Αγγλικής Φιλολογίας. Νομίζω πως ήταν ευκολότερο για την ίδια στο ξεκίνημα του φλερτ μας, ότι δεν σκεφτόμουν τον γάμο. Μας άρεσε και στους δύο που διασκεδάζαμε ξανά με κάποιον και ήθελε να το κρατήσει έτσι» θα εξομολογηθεί ο Biden στη βιογραφία του.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Biden της έκανε πρόταση πέντε φορές. Εκείνη δίσταζε να πει το μεγάλο «ναι» γιατί ήθελε να βεβαιωθεί ότι η σχέση της με τους γιους του Biden θα διαρκούσε για πάντα. Τελικά το έκανε, απαντώντας ένα απλό «ok!». Γνώριζε βαθιά μέσα της ότι ο δεσμός της με τον Biden θα ήταν «για πάντα».

Στις 17 Ιουνίου του 1977 θα ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης στο παρεκκλήσι των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη. Τέσσερα χρόνια αργότερα, θα έρθει στον κόσμο η κόρη τους, η Ashley, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He’s ready 💕

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden) στις

 

Από τότε μέχρι σήμερα, ο Joe και η Jill Biden έχουν περάσει πολλά μαζί. Το σημαντικότερο ήταν ο χαμός του Beau Biden από καρκίνο το 2015. Ποτέ, όμως, δεν άφησαν ο ένας το χέρι του άλλου…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

When we use our voices, we have the power to choose what comes next. We’re going to win this, and we’re going to win it together.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dr. Jill Biden (@drbiden) στις

Read More

And More