Johnny Depp: Κρίθηκε ένοχος στη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard

Μια από τις πιο πολυσυζητημένες κόντρες της διεθνούς showbiz είναι αναμφίβολα  αυτή του Johnny Depp με την πρώην σύζυγό του Amber Hard.

Οι άνευ προηγουμένου κατηγορίες και από τις δύο πλευρές σόκαραν την κοινή γνώμη ενώ η ένταση ανάμεσά τους κορυφώθηκε όταν ξεκίνησε η δικαστική τους διαμάχη.

Η διακιοσύνη ωστόσο μίλησε και το πρόσημο δεν είναι θετικό για τον Χολιγουντιανό ηθοποιό που είχε μηνύσει τη Heard και τη βρετανική εφημερίδα για συκοφαντική δυσφήμιση με αφορμή δημοσίευμα που ανέφερε ότι χτυπούσε τη σύζυγό του.

Συγκεκριμένα ο Johnny Depp κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες κακοποίησης. Ο δικαστής μάλιστα δήλωσε ότι ο όμιλος που ανήκει η Sun απέδειξε ότι «όσα ανέφεραν στο δημοσίευμά τους ήταν ουσιαστικά αληθή.

«Κατέληξα σε αυτό το συμπέρασμα έχοντας εξετάσει ενδελεχώς τα 14 περιστατικά στα οποία βασίστηκαν οι εναγόμενοι, καθώς και τα βασικά σημεία που ζήτησε ο ενάγων να λάβω υπόψη», ήταν τα λόγια του δικαστή.

Οι συνήγοροι της Heard σχολιάζοντας την απόφαση επεσήμαναν ότι ήταν ακριβώς αυτό που περίμεναν και αυτό διότι όλες οι κατηγορίες εναντίον του Depp ήταν πέρα μα πέρα αληθινές.

Read More

And More