Josephine: Casual chic, με ροζ φόρμα και μάσκα! Πού την “τσάκωσε” ο φωτογραφικός φακός του TLIFE

Τι και αν έχουμε lockdown, η Josephine δεν σταματά να είναι δημιουργική και να δουλεύει σκληρά για τις εμφανίσεις της στο J2US. Η δημοφιλής τραγουδίστρια συμμετέχει στον δεύτερο κύκλο του λαμπερού show τραγουδιού, έχοντας στο πλευρό της τον Νάσο Παπαργυρόπουλο και σίγουρα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια. 

Η Josephine προσπαθεί να προσέχει όσο μπορεί σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που ζούμε, ενώ καθημερινά κάνει τεστ για τον Covid-19, ώστε να είναι απόλυτα ασφαλής και να μπορεί να πηγαίνει στις πολύωρες πρόβες της για το Just the 2 Of Us. Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός του TLIFE “τσάκωσε” την εκρηκτική τραγουδίστρια στο Ελληνικό, όπου πήγε μαζί με τον παρτενέρ της για να μάθουν το τραγούδι που θα ερμηνεύσουν μαζί στο τέταρτο live. 

Η Josephine με casual look, φορώντας ροζ φόρμα και κοντό φούτερ, που αναδείκνυε τους καλλίγραμμους κοιλιακούς της, δεν πέρασε απαρατήρητη! 

Δες φωτογραφίες: 

Εκτός από τις εμφανίσεις της στο «J2Us», όπου κλέβει τις εντυπώσεις και με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο αποτελούν μια από τις πρώτες επιλογές του κοινού, αυτή την περίοδο η Josephine συνεχίζει να ξεσηκώνει το κοινό και με το cairo remix της πρόσφατης επιτυχίας της «Εγώ», που κυκλοφορεί από την Panik Records. Σύντομα θα μας παρασύρει και με ένα νέο hit, αλλά και το πρώτο της ολοκληρωμένο album.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More