Josephine: Απαστράπτουσα στην απονομή του πλατινένιου δίσκου της – Το TLIFE ήταν εκεί

Η Josephine διανύει μια από τις πιο δημιουργικές και επιτυχημένες περιόδους στα επαγγελματικά της και έχει κάθε λόγο να νιώθει ευτυχισμένη! 

Το χρυσό κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας, η Josephine έγινε… πλατινένιο, με το πρώτο album της καριέρας της, το «100%», που κυκλοφορεί από την Panik Records!

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας 11 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η απονομή του πλατινένιου δίσκου της εκρηκτικής τραγουδίστριας σε γνωστό μαγαζί στο Γκάζι. Την απονομή του πλατινένιου δίσκου έκανε ο Γιώργος Αρσενάκος, CEO και συνιδρυτής της Panik Records.

Για τις πλατινένιες ψηφιακές και φυσικές πωλήσεις βραβεύτηκαν και οι δημιουργοί των τραγουδιών του «100%», τους οποίους η Josephine ευχαρίστησε προσωπικά. Επίσης, ευχαρίστησε τον Γιώργο Αρσενάκο και όλο το team της Panik που είναι πάντα στο πλευρό της, τους συνεργάτες της και τον κόσμο που αγάπησε κι αγκάλιασε όλα της τα τραγούδια.

Στην απονομή έδωσαν το παρών και τίμησαν με την παρουσία τους την Josephine πολλοί καλλιτέχνες, όπως οι Γιώργος Κακοσαίος, Πέτρος Ιακωβίδης, Έλενα Τσαγκρινού, Αναστάσιος Ράμμος, Alcatrash, Στέφανος Πιτσίνιαγκας, Χρήστος Σαντικάι, Γιάννης Αρβανιτίδης, Αναστασία, Στέλιος Λεγάκης και Enorasis, δημοσιογράφοι, ραδιοφωνικοί παραγωγοί και άνθρωποι που έχουν κατά καιρούς συνεργαστεί μαζί της.

Από το πλευρό της Josephine δεν έλειψε η οικογένεια της, καθώς και φιλικά της πρόσωπα.

Το TLIFE βρέθηκε στην απονομή δίσκου της Josephine και ο Πέτρος Χόντος σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

Γιώργος Κακοσαίος

 

Alcatrash

Στέφανος Πιτσίνιαγκας

Στέλιος Λεγάκης

Έλενα Τσαγκρινού

Χρήστος Σαντικάι

Πέτρος Ιακωβίδης

 

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More