Josephine – Νάσος Παπαργυρόπουλος: Τα πρώτα μηνύματα των νικητών του J2US

Μετά από 11 live το βράδυ του Σαββάτου ολοκληρώθηκε το J2US, με μεγάλους νικητές την Josephine και τον Νάσο Παπαργυρόπουλο. Από την αρχή του show τραγουδιού, η δημοφιλής τραγουδίστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας μας χάρισαν υπέροχες εμφανίσεις και η νίκη πραγματικά τους άξιζε!

Μια ημέρα μετά τον μεγάλο τελικό, τόσο η Josephine όσο και ο Νάσος Παπαργυρόπουλος έκαναν τις πρώτες τους αναρτήσεις στα social media, ευχαριστώντας τους θαυμαστές τους και όλους όσους τους ψήφισαν για να νικήσουν.

Δες επίσης: J2US – Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα παρασκήνια του show

Ο νικητής του J2US ανέφερε χαρακτηριστικά: “Σας ευχαριστώ απ´ τα βάθη της καρδιάς μου που επιβραβεύσατε τις προσπάθειες μας με την ψήφο σας! Η νίκη είναι πλέον γεγονός, όμως το μέγα τρόπαιο είναι η ευτυχία που μου δίνετε να ξέρω πως χαίρεστε με τη χαρά μου! Γιατί η ευτυχία ανθίζει μόνον όταν μοιράζετε, χρόνια πολλά και καλά σε όλους!”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nasos Papargyropoulos (@nasospapargyropoulos)

Από την άλλη, η Josephine δημοσίευσε φωτογραφίες από τον μεγάλο τελικό, γράφοντας στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram: “Χρόνια πολλά σε όλους! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη από το χθεσινό αποτέλεσμα. Δουλεψαμε σκληρά με τον @nasospapargyropoulos και με την στήριξή σας και την αγάπη σας βγήκαμε νικητές. Το όμορφο αυτό ταξίδι δεν σταματά εδώ, ερχονται πολύ σύντομα καινούργια πράγματα!”.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jo$ephine (@josephinewendel)

 

Read More

And More