Kαίτη Γαρμπή: Οι δημόσιες ευχές του γιου της και η συγκίνηση της τραγουδίστριας

Η χθεσινή ημέρα ήταν πολύ ξεχωριστή για την Καίτη Γαρμπή αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη τραγουδίστρια όλη μέρα δε σταμάτησε να δέχεται τις ευχές των αγαπημένων προσώπων και τον θαυμαστών της.

Την ημέρα αυτή φυσικά, η Καίτη Γαρμπή δε θα μπορούσε παρά να την περάσει με τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά και τον γιο τους Δημήτρη που ακολουθεί τα βήματά τους στο τραγούδι. Φυσικά, οι δυο άντρες της ζωής της δε θα μπορούσαν να μην της ετοιμάσουν και μια εντυπωσιακή τούρτα με θέμα… “Αλαντίν”.

Ο νεαρός Δημήτρης Σχοινάς όμως επέλεξε να ευχηθεί και δημόσια στη μαμά του με μια φωτογραφία γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα την τραγουδίστρια που του έχει τεράστια αδυναμία. Μάλιστα, η Καίτη Γαρμπή δημοσίευσε αυτή την φωτογραφία και στον δικό της λογαριασμό και έγραψε:

Πολύτιμες οι ευχές όλων σας για τα γενέθλιά μου κι ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου αλλά ρωτάω εσάς τις μαμάδες να μου πείτε: Νιώθετε κι εσείς πως η λέξη «μαμά» όταν ακούγεται από το στόμα του παιδιού μας είναι για μας πιό όμορφη κι από την ομορφότερη λέξη του κόσμου, τη λέξη «αγάπη»;
@dimitris.sxoinas σε λατρεύω!!!”

Read More

And More