Kanye West: Το πρωτότυπο δώρο που έκανε στην Kim Kardashian για τα γενέθλιά της

Τα 40 της χρόνια έκλεισε πριν λίγες ημέρες η Kim Kardashian και τα γιόρτασε με ένα πριβέ πάρτι που έκανε σε ιδιωτικό νησί. Η διάσημη τηλεπερσόνα μάλιστα δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αρκετές φωτογραφίες από το συγκεκριμένο πάρτι προκειμένου να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους το πως πέρασε με τα αγαπημένα της πρόσωπα. 

Τα δώρα που δέχτηκε όπως ήταν φυσικό ήταν πολλά αυτό όμως που ξεχώρισε είναι το δώρο του συζύγου της, Kanye West. Αυτό ήταν ένα ολόγραμμα του αποθανόντος πατέρα της, Robert Kardashian, ο οποίος μεταξύ άλλων μοιάζει και να… ραπάρει.

«Για τα γενέθλιά μου, ο Kanye μου έκανε το συμπονετικό δώρο ζωής. Μια σπέσιαλ έκπληξη από τον παράδεισο. Ένα ολόγραμμα του μπαμπά μου. Το είδαμε πολλές φορές με δάκρυα στα μάτια και πολλά συναισθήματα. Δεν μπορώ να περιγράψω τι σήμαινε για μένα, τις αδελφές μου, τον αδελφό μου, τη μαμά μου και τους φίλους μας να το ζήσουμε μαζί. Σε ευχαριστώ πολύ Kanye για αυτή την ανάμνηση ζωής», έγραψε η Kim Kardashian στην ανάρτησή της.

Δες το βίντεο που δημοσίευσε η Kim με το δώρο του συζύγου της.

 

Read More

And More