Karolina Kurkova: Αποκάλυψε ότι είναι έγκυος για τρίτη φορά, ποζάροντας χωρίς ρούχα στα social media! (pics)

Μια πολύ ευχάριστη αποκάλυψη έκανε στα social media, η Karolina Kurkova! Το super model ανακοίνωσε πως είναι για τρίτη φορά έγκυος και μέσα από το περιοδικό Glamour μοιράστηκε τις σκέψεις της για αυτή την όμορφη περίοδο που βιώνει. Μάλιστα, η καλλονή Karolina έκανε και μια άκρως τολμηρή φωτογράφιση, ποζάροντας γυμνή δείχνοντάς μας την φουσκωμένη κοιλίτσα της!

«Η εγκυμοσύνη είναι μια μαγική στιγμή. Μου προκαλούσε δέος τι μπορεί να υπομείνει και να κάνει το σώμα. Πάντα ήθελα να δείξω πώς αλλάζει το σώμα μου αλλά στις δύο πρώτες εγκυμοσύνες μου δεν ένιωθα άνετα. 21 χρόνια μόντελινγκ και φωτογραφίσεις αλλά ποτέ δεν ήθελα φωτογραφίες εγκυμοσύνης επειδή ντρεπόμουν να δείξω την κοιλιά μου» γράφει χαρακτηριστικά η Karolina Kurkova.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karolina Kurkova (@karolinakurkova)

«Γεννήθηκα τρεις μήνες νωρίτερα και έκανα χειρουργείο ως παιδί για να αποκαταστήσω τον ομφαλό μου και το εσωτερικό τοίχωμα του στομαχιού μου που δεν είχε κλείσει. Το αποτέλεσμα ήταν ότι ο αφαλός μου να μην είναι φυσιολογικός αφαλός. Είναι περισσότερο σαν ρηχό σπυράκι με μια υπόνοια ουλής. Όταν είμαι έγκυος έχω ένα επίπεδο σημάδι, η κοιλιά μου δεν είναι ολότελα στρογγυλή και δεν ήθελα ποτέ να το δείχνω. Τώρα ζούμε σε διαφορετικούς καιρούς και η βιομηχανία της μόδας αγκαλιάζει αυτό που είμαστε και τις ατέλειες που μας κάνουν όμορφες. Η τρίτη μου εγκυμοσύνη μου έδωσε την ευκαιρία να νιώσω επιτέλους απελευθερωμένη με το σώμα μου».

Read More

And More