Kατερίνα Καινούργιου: Το νέο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της και ο λόγος που την οδήγησε στο νοσοκομείο

Με ένα μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε η Κατερίνα Καινούργιου να ευχαριστήσει όλους εκείνους που της έστειλαν την αγάπη τους και τις ευχές τους προκειμένου να αναρρώσει σύντομα. (δες εδώ το πρώτο της μήνυμα μέσα από το νοσοκομείο)

Η όμορφη παρουσιάστρια το ξημερώματα της Παρασκευής μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο μετά από μια έντονη αδιαθεσία που είχε με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την εισαγωγή της προκειμένου να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν εμφανίστηκε χθες στην εκπομπή της με όλους τους συνεργάτες της να της εύχονται περαστικά. (δες εδώ την ανακοίνωση του Open για την κατάσταση της υγείας της)

Πριν λίγα λεπτά, η Κατερίνα Καινούργιου μέσω ενός μηνύματος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε όσους έστειλαν τη θετική τους ενέργεια εξηγώντας τι είναι αυτό που την οδήγησε στο νοσοκομείο και έστειλε ένα δυνατό μήνυμα.

“Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους για το ενδιαφέρον σας και τα υπέροχα μηνύματά σας! Μπήκα στο νοσοκομείο με έντονη δύσπνοια και αδιαθεσία… έκανα τις απαραίτητες εξετάσεις και είμαι καλά… Το τελευταίο διάστημα έχω έντονη πίεση και υπερβολικό άγχος… θέλω μέσα από την καρδιά μου να πω κάτι σε όλους. Να προσέχετε τους εαυτούς σας! Να σας αγαπάτε! Να δίνετε μέχρι εκεί που μπορείτε… να μη νιώθετε τύψεις όταν ξεμένετε από ενέργεια…

Η ενέργειά μας είναι πολύτιμη. Να έχετε χρόνο για τον εαυτό σας. Να μιλάτε μαζί του, να τον “χαϊδεύετε”, να σας αγαπάτε! Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό από την σωματική και ψυχική μας υγεία! Σας ευχαριστώ και πάλι!!!” έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Read More

And More