Kατερίνα Στεφανίδη: “Πόλεμος” στο twitter μετά την ανάρτησή της – Απάντησε στον καθένα προσωπικά

Οι πρωταγωνιστές των τελευταίων ημερών είναι αναμφίβολα οι πυροσβέστες που από το πρώτο λεπτό βρίσκονται στη πρώτη γραμμή της μάχης, στην πρώτη γραμμή του πύρινου μετώπου.

Η Κατερίνα Στεφανίδη με δηκτικό tweet σχολίασε τις αναρτήσεις, με τις οποίες έχουν κατακλυστεί τα social media τις τελευταίες ημέρες και τον τρόπο που έχουν καρακριθεί όσοι ανεβάζουν φωτογραφίες από διακοπές.

«Φαίνεται κάποιοι να πιστεύουν ότι αν δεν αναρτήσεις για τις φωτιές δεν σε ενδιαφέρουν ενώ αν αναρτήσεις είσαι ισάξιος πυροσβέστη», έγραψε η Κατερίνα Στεφανίδη η οποία φυσικά δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε κάτω από την ανάρτησή της.
Τα αρνητικά σχόλια έπεσαν βροχή με την ίδια να απαντά στον καθένα ξεχωριστά.

“Αλήθεια, ξέρεις αν αυτός (ή προφανώς αυτή) που δείχνει το μαγιό της στην παραλία έχει βοηθήσει με κάποιον άλλο τρόπο που μπορεί να μην γνωρίζεις; Η βοήθεια δηλαδή είναι μόνο ανάρτηση στα social media; Ή είναι καλύτερο να αναρτήσεις για τις φωτιές αντί να βοηθήσεις ουσιαστικά;”,

“Όσες σας δείχνουν τον κ@@ο τους, σας τον δείχνουν γιατί θέλετε να τον βλέπετε. Αν δεν ασχολιόσασταν με τον κ@@ο της τις υπόλοιπες 360 μέρες του χρόνου που δεν έχει φωτιές, δε θα τον έδειχνε. Πάρτε ρε παιδιά και εσείς μια ευθύνη για τα εκπληκτικά πρότυπα που έχετε δημιουργήσει” είναι μερικές από τις απαντήσεις που έδωσε η αθλήτρια.

Δες παρακάτω μερικούς από τους διαλόγους που είχε

Read More

And More