Kείσι Μίζιου: Επανασύνδεση για την πρώην παίκτρια του GNTM έξι μήνες μετά τον χωρισμό

Η Κέισι Μίζιου είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του GNTM και μάλιστα μια από τις τρεις φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό. 

Καθ΄όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και την παραμονή της στο σπίτι του GNTM η Κέισι έκανε συχνές αναφορές στον αγαπημένο της Δημήτρη τον οποίο είδαμε και στον τελικό του ριάλιτι μοντέλων. Σε μία μάλιστα από τις δοκιμασίες, η Κέισι φωτογραφήθηκε με τον αγαπημένο της ενώ μετά το τέλος της δοκιμασίας μίλησε για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια. 

Η σχέση των δυο παιδιών συνεχίστηκε μέχρι και τον περασμένο Μάρτιου που αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Με το πέρασμα του χρόνου ωστόσο φαίνεται πως οι δυο τους κατάλαβαν ότι δε μπορεί να ζήσει ο ένας χωρίς τον άλλο γι’ αυτό και αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους γεγονός που επιβεβαίωσαν με μια κοινή τους φωτογραφία στο instagram.

Δες παρακάτω τη φωτογραφία που δημοσίευσε η Κέισι Μίζιου στο προφίλ της επιβεβαιώνοντας την επανασύνδεσή της με τον αγαπημένο της Δημήτρη.

 

Read More

And More