Kείσι Μίζιου: Οριστικός χωρισμός από τον σύντροφό της, δύο χρόνια μετά την επανασύνδεση τους

Η Κέισι Μίζιου είναι ένα από τα κορίτσια που γνωρίσαμε στον πρώτο κύκλο του GNTM και μάλιστα μια από τις τρεις φιναλίστ που κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Το πανέμορφο μοντέλο διατηρούσε σχέση για πολλά χρόνια με τον Δημήτρη, ωστόσο λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μάλιστα, τον Σεπτέμβριο του 2021 το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και ήταν ξανά μαζί.

Βέβαια οι μοναχικές διακοπές της Κέισι Μίζιου αλλά και οι αινιγματικές αναρτήσεις της στα social media έκαναν πολλούς θαυμαστές της να πιστέψουν ότι χώρισε ξανά. Το μοντέλο επιβεβαίωσε σε ένα Q&A στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως εκείνη και ο Δημήτρης δεν είναι πια μαζί. 

Μάλιστα, η Κέισι Μίζιου περιέγραψε σε άλλη απάντηση πως πέρασε το φετινό καλοκαίρι, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που την δείχνει σε τρυφερές στιγμές με έναν άλλον άνδρα… Η ίδια δεν θέλησε ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα για την προσωπική ζωή της.

«Ήταν το καλοκαίρι της ανατροπής! Πέρασα φανταστικά! Και ακόμη περνάω δηλαδή γιατί νομίζω ακόμη καλοκαίρι είναι. Ίσως κάποια στιγμή να σας μιλήσω για αυτό το καλοκαίρι» απάντησε η Κέισι Μίζιου.

Read More

And More