Kim Kardashian – Kanye West: Ήρθαν και πάλι κοντά για χάρη της κόρης τους

Ο  χωρισμός της Kim Kardashian από τον Kanye West ήταν αναμφισβήτητα επεισοδιακός και απασχόλησε τα Μέσα για αρκετό καιρό.

Το πρώην ζευγάρι, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης συναντήθηκε ξανά μετά από πολύ καιρό για χάρη της κόρης του Νόρθ σε έναν αγώνα μπάσκετ που συμμετείχε.

Η 41χρονη τηλεπερσόνα και ο 45χρονος ράπερ παντρεύτηκαν το 2014 και χώρισαν το 2021 μετά από 7 χρόνια γάμου και τέσσερα παιδιά με τις σχέσεις τους εκ τότε να είναι τεταμένες.

Ωστόσο, βάζοντας σε πρώτο πλάνο το καλό των παιδιών τους, αποφάσισαν να δώσουν για λίγο τόπο στην οργή και να παρακολουθήσουν μαζί τον αγώνα μπάσκετ της μικρής Νόρθ.

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως η Kim Kardashian με αφορμή τη χθεσινή Γιορτή του Πατέρα, έγραψε ένα πολύ όμορφη μήνυμα για τον πρώην σύζυγό της δημοσιεύοντας και δυο φωτογραφίες του με τα τέσσερα παιδιά τους.

«Σε ευχαριστώ που είσαι ο καλύτερος μπαμπάς για τα μωρά μας και τα αγαπάς με τον τρόπο που τα αγαπάς. Ευτυχισμένη Ημέρα του Πατέρα» έγραψε χαρακτηριστικά η Κιμ Καρντάσιαν.

 

Read More

And More