Kim Kardashian – Kanye West: Χωρίζουν μετά από έξι χρόνια γάμου;

Τίτλοι τέλους φαίνεται να πέφτουν στο γάμο του Kanye West και της Kim Kardashian μετά από έξι χρόνια έγγαμου βίου και τέσσερα παιδιά. Τις τελευταίες ώρες τα δημοσιεύματα στα αμερικανικά μέσα διαδέχονται το ένα το άλλο ενώ σύμφωνα με την Daily Mail το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι μένει χωριστά εδώ και περίπου έξι μήνες, με τον Kanye West να έχει μετακομίσει στο ράντσο του στο Γουαϊόμινγκ.

Η Kim Kardashian και ο Kanye West έχουν προσπαθήσει να κρατήσουν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους αυτή την περίοδο αποφεύγοντας να δίνουν τροφή για σχόλια. Πρόσωπο από το κοντινό περιβάλλον του διάσημου ζευγαριού δηλώνει: «Κρατούν χαμηλό προφίλ (για το θέμα), αλλά έχουν τελειώσει. Η Κιμ έχει προσλάβει την Laura Vaser και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους». 

Φαίνεται πως τα εμπόδια και οι εντάσεις που έφερε το 2020 δεν κατάφεραν να ξεπεραστούν και έτσι το διαζύγιο αποτέλεσε μονόδρομη επιλογή για την Kim Kardashian και τον Kanye West. Η πασίγνωστη επιχειρηματίας και influencer μπορεί να προσπάθησε να βοηθήσει τον σύζυγό της με τα θέματά του, όμως οι προσπάθειές της ναυάγησαν.

Το γεγονός που ξεπέρασε κάθε όριο ήταν η απόφαση του γνωστού καλλιτέχνη να ασχοληθεί με την πολιτική θέτοντας υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ. Μάλιστα, η Kim Kardashian είχε εμφανιστεί δακρυσμένη στο αυτοκίνητο με τον σύζυγό της, μετά από συζήτηση που είχαν για την σχέση τους. 

Ύστερα από το εν λόγω συμβάν, σύσσωμη η οικογένεια ταξίδεψε για διακοπές στον Άγιο Δομίνικο, όμως απ’ ότι φαίνεται αυτό το ταξίδι δεν κατάφερε να σώσει το γάμο τους. Η τελευταία φορά που ο Kanye West εμφανίστηκε με την οικογένεια Kardashian ήταν τον περασμένο Οκτώβρη στα 40α γενέθλια της Kim Kardashian.

 

Read More

And More