Kim Kardashian: Η throwback φωτογραφία που δημοσίευσε με τις αδελφές της και αποδεικνύει τη… μετάλλαξή τους

Η Kim Kardashian διαθέτει έναν από τους μεγαλύτερους λογαριασμούς Instagram του πλανήτη, αφού την τρέχουσα στιγμή την ακολουθούν πάνω από 189.000.000 άνθρωποι. Η διάσημη influencer και επιχειρηματίας έχει καταφέρει να “χτίσει” μια τεράστια φήμη γύρω από το όνομά της και αυτός είναι ο λόγος που τη γνωρίζουν σε κάθε γωνιά του κόσμου.

Η ίδια είναι ιδιαίτερα δραστήρια στο Instagram και πολλές φορές, μάλιστα, δε διστάζει να μοιραστεί με τους followers της φωτογραφίες από το παρελθόν, στις οποίες ποζάρει, είτε μόνη, είτε μαζί με τις αδελφές της. Η αλήθεια είναι ότι Kim Kardashian είναι ακομπλεξάριστη και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μας θυμίσει πώς ήταν το πρόσωπό της πριν τις πλαστικές επεμβάσεις που έχει κάνει κατά καιρούς. 

Αυτή τη φορά, η 39χρονη δημοσίευσε στο προφίλ της μία throwback φωτογραφία από την περίοδο που η Kendall και η Kylie Jenner ήταν ακόμα παιδιά εκπλήσσοντας ξανά όσους την ακολουθούν. Μπορεί η ίδια να είναι άνετη με την αλλαγή της, ωστόσο το ίδιο δεν συμβαίνει και με την Kylie Jenner, η οποία της ζήτησε μέσα από ένα σχόλιο κάτω από την περιβόητη φωτογραφία να την διαγράψει αμέσως.

Όπως θα δεις, η Kim Kardashian, η Khloe Kardashian, η Kendall Jenner και η Kylie Jenner είναι πραγματικά αγνώριστες!

Δες πώς είναι σήμερα οι τέσσερις αδελφές στις τελευταίες τους αναρτήσεις στο Instagram.

  • Kim Kardashian

  • Khloe Kardashian

  • Kendall Jenner

 

  • Kylie Jenner

Η αλλαγή των διάσημων γυναικών μέσα στο πέρασμα των χρόνων είναι θεαματική!

Read More

And More