Kώστας Κρομμύδας: Συγκλονίζουν όσα του περιγράφει φίλη του που νοσηλεύεται με κορονοϊό: “Δίνω τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής μου”

Η Ελλάδα δοκιμάζεται με το κορονοϊό με την Θεσσαλονίκη να έχει το θλιβερό πρωτείο σε κρούσματα και με τα νοσοκομεία να είναι γεμάτα.

Ο γνωστός ηθοποιός και συγγραφέας Κώστας Κρομμύδας, συγκλόνισε σήμερα δημοσιεύοντας μετά από άδειά της, τη συνομιλία που είχε με φίλη του και μέλος της ομάδας αναγνωστών του που έχει στο facebook. Η φίλη του νοσηλεύεται με κορονοϊό σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης και η περιγραφή της συγκλονίζει… “Ίσως δίνω τη μεγαλύτερη μάχη που έδωσα μέχρι τώρα τη ζωή μου. Εύχομαι να βγω νικήτρια. Να προσέχετε όλοι εκεί έξω. Μακάρι να είχα τη δύναμη να βγω να φωνάξω σε όλους αυτούς και κάνουν θεωρίες συνωμοσίας”

Ο Κώστας Κρομμύδας έγραψε: Φίλη και μέλος της κλειστής ομαδας, η οποία δίνει τη μάχη της με τον Κορονοϊό αυτή τη στιγμή σε νοσοκομείο στην Θεσσαλονίκη. Η ίδια μου ζήτησε να δημοσιοποιήσω την συνομιλία μας για τους λόγους που αναφέρονται στο μήνυμα της…. καλή δύναμη εύχομαι σε όλους και περαστικά σε όσους νοσούν.

Mετά από αυτή την ανάρτηση γνωστός συγγραφέας δέχθηκε κι άλλα μηνύματα μεταξύ των οποίων και αυτό 

 

 

Read More

And More