Baby Boom!

Kώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Χαρμόσυνα νέα για το γνωστό ζευγάρι! Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί και είναι ευτυχισμένοι! Ο ηθοποιός και η makeup artist, μιλούν σήμερα στο περιοδικό ΟΚ!

Μετά τα δύσκολα που πέρασαν το καλοκαίρι του 2020 και την άτυχη εγκυμοσύνη της Βαλεντίνης το ζευγάρι χαμογελά πλατιά και μιλά για την εγκυμοσύνη της Βαλεντίνης που βρίσκεται στο 5ο μήνα της κύησης. Η σύντροφος του Κώστα ποζάρει στο φακό της Ολυμπίας Κραγασάκη με φουσκωμένη κοιλίτσα και μιλά για τη σχέση του, τη διαφορά ηλικίας και τον ερχομό του μωρού τους!

“Σκεφτόμασταν ότι δεν θέλαμε να ξαναπεράσουμε το ίδιο πράγμα. Δεν ήταν εύκολο. Σε αυτή την εγκυμοσύνη κάθε φορά που η Βαλεντίνη μπορεί να νιώθει κάτι, είμαστε απευθείας σε επαγρύπνηση. Υπό άλλες συνθήκες εγώ δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Δηλαδή θα σκεφτώ “Εντάξει, μωρέ, πονάς λίγο, δεν είναι κάτι”. Τώρα όμως είμαστε στην τρεχάλα. “Φυσάμε” και το γιαούρτι” εξομολογείται ο Κώστας Σόμμερ.

Το ζευγάρι ομολογεί στο περιοδικό ότι ξέρουν το φύλο του μωρού τους αλλά δεν θέλουν ακόμα να το ανακοινώσουν και ο Κώστας εξηγεί ότι δυο μήνες μετά την απώλεια του μωρού τους πέρσι ξεκίνησαν τις προσπάθειες και η Βαλεντίνη έμεινε έγκυος!

” Ο γιατρός μας είπε για δυο μήνες να μην προσπαθήσουμε καθόλου. Γιατί είχε προχωρήσει αρκετά η εγκυμοσύνη και έγινε απόξεση. Μπήκε στο χειρουργείο. Μόλις μας έδωσαν το πράσινο φως, έμεινε έγκυος”

Mε τη σειρά της, η Βαλεντίνη λέει για το χαρμόσυνο γεγονός: “Αυτή τη φορά ήμασταν λίγο πιο εγκρατείς. Είχα πέντε μέρες καθυστέρηση, έκανα το τεστ και του είπα “Αγάπη μου, είναι θετικό”!

Σχεδιάζουν το γάμο τους; Είναι στα σχέδιά τους;

“Σαφώς και υπάρχει, αλλά εξαιτίας όλων αυτών που γίνονται αυτή την περίοδο φαίνεται να καθυστερεί λίγο. Συζητάμε για πολιτικό γάμο, για τον οποίο χρειάζονται πολλά χαρτιά και θέλει περίπου έναν μήνα, ειδικά τώρα που δεν δουλεύει τίποτα και όλα υπολειτουργούν. Αν λοιπόν αυτός ο μήνας γίνει δύο μήνες, τότε αρχίζουν και στενεύουν τα περιθώρια” τονίζει ο ηθοποιός

Read More

And More