Kourtney Kardashian – Travis Barker: Το λαμπερό γαμήλιο πάρτι τους – Ο Andrea Bocelli τραγούδησε τον πρώτο τους χορό

Και αφού αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης μπροστά στους λαμπερούς καλεσμένους τους στο επιβλητικό κάστρο Castello Brown, η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker διοργάνωσαν ένα άκρως ξέφρενο γαμήλιο πάρτι που τα είχε όλα. 

Οι προσκεκλημένοι του ζευγαριού είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την ιταλική κουζίνα, να χορέψουν μέχρι το πρωί και να διασκεδάσουν για χάρη των νεόνυμφων.

Αδιαμφισβήτητα η έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Ιταλού τενόρου Andrea Bocelli, ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι Can’t Help Falling In Love, ενώ από πίσω του η Kourtney Kardashian και ο Travis Barker χόρεψαν τον πρώτο τους χορό ως παντρεμένοι (με θρησκευτικό γάμο).

Μάλιστα, οι πληροφορίες θέλουν την οικογένεια Kardashian να πλήρωσε τουλάχιστον 500.000 δολάρια τον Ιταλό τενόρο για να τραγουδήσει στον γάμο τους.

Δες όλα όσα έγιναν στο λαμπερό γαμήλιο πάρτι της Kourtney Kardashian και του Travis Barker:

@kardashianicon So iconic. #andreabocelli #viral #kraviswedding #kourtneykardashian #travisbarker #wedding #foryoupage ♬ original sound – kardashianicon

 

Η νύφη άλλαξε για το γαμήλιο πάρτι και έβαλε ένα σέξι κοντό μαύρο φόρεμα με ζαρτιέρες. Ο γαμπρός ωστόσο θέλησε να… βγάλει με τα δόντια του τη ζαρτιέρα της Kourtney Kardashian και να τη πετάξει στους ελεύθερους.

 

Η Kylie Jenner μας έδωσε και μια γεύση από το λαχταριστό φαγητό της βραδιάς.

 

Η Kim Kardashian σε τρελά κέφια.

Read More

And More