Light: Η αιχμηρή απάντηση στον Νίκο Συρίγο μετά το ξέσπασμα εναντίον του – «Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα»

Τη δική του, αιχμηρή απάντηση έδωσε ο Light στον Νίκο Συρίγο μετά τα όσα είπε εναντίον του στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Ο γνωστός ράπερ μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram σχολίασε την ατάκα του δημοσιογράφου πως… “μόδα είναι και θα περάσει”.

«Ρε παιδιά, αυτό το μόδα είναι και θα περάσει, αυτή η καραμέλα, δεν πάλιωσε; Έντεκα χρόνια τώρα δεν έχει περάσει αυτή η μόδα. Όλο και ανεβαίνουμε, όλος ο κόσμος μαζί μας ασχολείται, κι εσείς το ίδιο, στο youtube πάμε τρένο, στο spotify πάμε τρένο, στην τηλεόραση πάμε τρένο. 

Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δε το έχετε καταλάβει; Και κρατιέστε με νύχια και με δόντια και φυτοζωείτε δέκα άνθρωποι σε ένα πάνελ; Συζητάτε για το τι κι@@@α φοράει η Μαιρούλα Μαιρίτσα και με ποιον τα έφτιαξε η τρέσα τρεσούλα. Ανοίξτε ένα youtube κανάλι να δούμε αν θα σας δει κάποιος οργανικά; Αν θα έχετε τρία views ο καθένας.

Είστε δέκα άτομα εκεί και μόνο τη Σίσσυ Χρηστίδου ξέρω. Οι άλλοι δε ξέρω καν τι επαγγέλεστε και τι είστε» είπε ο Light.

«Να ξέρεις, και το λέω παίρνοντας την ευθύνη, ο Light και οι μουσικές του ευτυχώς είναι μόδα και θα περάσει. Αυτό είναι το μόνο ευχάριστο. Μόδα είναι και θα περάσει» είπε χθες 4/11 ο Νίκος Συρίγος ενώ σήμερα αναφέρθηκε ξανά με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο στον τράπερ.

«Θα τα πω όπως είναι, επειδή εμένα, το να βγαίνει αυτός ο πιτσιρίκος και να λέει αυτά που λέει στα social media του και να απευθύνεται σε μένα και τα κορίτσια που είναι δίπλα μας και όλους τους ανθρώπους της εκπομπής – δεν είχα δει το βίντεο, ήθελα να δω τι κόψαμε – και αφού το είδα το βίντεο, θέλω να του πω ότι εμείς εκεί που μεγάλωσα, τέτοιους τύπους τους λέγαμε ψευτόμαγκες και σαλιάριδες.

Έτσι τους λέγαμε και δε τους κάναμε παρέα, δε τους γουστάραμε. Το να λέει αυτά τα πράγματα για τον Ανδρέα Μικρούτσικο, το να χαρακτηρίζει εμάς όπως μας χαρακτήρισε, χωρίς να έχουμε κόψει τίποτα ουσιαστικό και να κάθεται να κάνει διαγγέλματα, είναι τσάμπα μάγκας και σαλιάρης. Αυτό είναι ο Light.

Δυστυχώς αυτούς τους τρόπους συμπεριφοράς παίρνουν τα 15χρονα που ασχολούνται μαζί του. Αυτό είναι το πρόβλημα, ότι πρότυπο των 15χρονων είναι αυτός ο τύπος, ο ψευτόμαγκας και σαλιάρης… Όσο δίνουμε λόγο σε αυτούς τους τύπους, τόσο θα τους δίνουμε και δύναμη… Δε γίνεται να μας κάνει μαθήματα ηθικής αυτός ο τύπος» είπε ο Νίκος Συρίγος σε έντονο ύφος.

Read More

And More