Light: «Κόλαφος» κατά της εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου – «Πετσοκόψατε τη δήλωσή μου, τρώτε άκυρο»

Δεν έχει τέλος η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Light.

Το βράδυ της Παρασκευής 3/11 η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε στα παρασκήνια του Fame Story και εκείνη συνάντησε τον Light, ο οποίος ρωτήθηκε εκ νέου για όσα έχουν ειπωθεί.

«Δεν άκουσα κάποια απάντηση από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, είδα έναν κύριο έξαλλο, με είπε χίλια ονόματα εκτός από το δικό μου. Με είπε μηδενικό, άχρηστο, και άμπαλο. Μετά μπήκα και τον “γκούγκλαρα”, λέω κάτσε να δούμε ποιος τα λέει αυτά. Είδα ότι είναι ένας μεγάλος στιχουργός και συνθέτης, από τους μεγαλύτερους στην ελληνική μουσική. Μετά είδα ότι αυτός είναι ο αδερφός του ο Θάνος Μικρούτσικος. “Ξαναγκούγκλαρα” και είδα ποιος είναι ο κύριος», είπε αρχικά ο Light.

Και συνέχισε: «Άμα ήταν ο αδερφός του, προφανώς είχε κάποιο επίπεδο, ήταν αναγνωρισμένος και πολιτικά τοποθετημένος, και από τους μεγαλύτερους συνθέτες της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Τώρα ο κύριος Ανδρέας δεν ξέρω ποιο επίπεδο έχει, διάβαζα στο google ότι κάνει 40-50 χρόνια ριάλιτι, αν είναι αυτό το επίπεδό του, δεν θα ήθελα να είμαι στο επίπεδό του».

Ωστόσο, φαίνεται πως τα πράγματα δεν συνέβησαν έτσι ακριβώς, αφού λίγες ώρες μετά ο γνωστός ράπερ δημοσίευσε ένα βίντεο στον κανάλι τους στο Instagram, όπου κατηγόρησε την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τους δημοσιογράφους, λέγοντας πως δεν έπαιξαν αυτούσιες τις δηλώσεις του.

«Λοιπόν, χαμογέλα με τρέλα, Χαμογέλα και πάλι, όπως και να λέγεται αυτή η εκπομπή. Ήρθατε εχθές να μου πάρετε συνέντευξη σας έδωσα μια δήλωση πάρα πολύ όμορφα και ωραία. Σήμερα βλέπω έχετε πάρει την δήλωσή μου, την έχετε πετσοκόψει, έχετε ανεβάσει την μισή, πολλά πράγματα που είπα δεν τα βάλατε, γιατί ξηγιέστε σαν μούλοι; Τρώτε άκυρο από εδώ και πέρα. Δεν ξαναδίνω ποτέ συνέντευξη σε αυτή την εκπομπή. Έχω δώσει την ίδια δήλωση σε άλλα δύο κανάλια, μέχρι τη Δευτέρα εύχομαι κάποιος να την ανεβάσει αυτούσια, αν δεν την ανεβάσει κάποιος αυτούσια δεν ξαναδίνω συνέντευξη σε κανέναν και θα ποστάρω μόνο από τα social μου. Μην είτε μούλοι, γι’ αυτό σας έχει σιχαθεί ο κόσμος και δεν βλέπει τις μα@@@@ες σας. Σταματήστε να λογοκρίνετε τον κόσμο. Μου πήρατε μια συνέντευξη, ανεβάστε αυτό που είπα», είπε ο Light.

Read More

And More