Light: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο του τράπερ με τα όπλα στα χέρια σε κλαμπ στο Γκάζι

Ο Light συνελήφθη τα ξημερώματα της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου μετά από βίντεο που ανέβηκε στα Stories του στο Instagram και τον έδειχναν με τρία όπλα στη ζώνη του.

Ο δημοφιλής τράπερ αφέθηκε ελεύθερος ενώ η δίκη του αναβλήθηκε για τις 10 Ιανουαρίου.

Το «Πρωινό» πρόβαλε σήμερα ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο με τον Light στο κατάμεστο κλαμπ να χορεύει έχοντας τα τρία όπλα στην πανάκριβη ζώνη του παντελονιού του. 

Δες το βίντεο: 

 

«O Light είναι ένας άνθρωπος που στο σύνολο η μουσική του αρέσει. Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει όποιον τον πλησιάζει. Ένας άνθρωπος πολύ φιλικός που ποτέ δεν έχει σηκώσει τη μύτη του ψηλότερα… Όταν έρχεται κάποιος να σου ζητήσει να βγάλετε μια φωτογραφία, δε μπορείς να ξέρεις ποιος είναι. Πήγαν τρία παιδιά να βγάλουν μια φωτογραφία…

Τα παιδιά που πάνε εκεί ακούν ραπ-τραπ μουσική… Η ιδιοτυπία αυτής της μουσικής έχει τα crew που βγάζουν τα δικά τους τραγούδια. Έχω την ενημέρωση από τον Light ότι τα παιδιά αυτά τελείωσαν ένα κλιπ εκεί κοντά και μετά πήγαν στο μαγαζί…

Ο Light είδε τα όπλα και αφού βγάλανε φωτογραφία τους τα ζήτησε για να βγάλει το στορι για να φλεξάρει τη ζώνη» ανέφερε ο ένας εκ των δυο δικηγόρων του Light στην εκπομπή T-Live σχετικά με τα όπλα που όπως λένε ήταν ψεύτικα.

Read More

And More