Light: Όλες οι φορές που έχει απασχολήσει τη δημοσιότητα – Οι καβγάδες και οι συναυλίες χωρίς μέτρα προστασίας

Τα τελευταία χρόνια η τραπ μουσική σκηνή στην Ελλάδα γνωρίζει την απόλυτη δόξα. Ο Light αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς καλλιτέχνες της ελληνικής rap/trap σκηνής με απανωτές επιτυχίες που φτάνουν στην κορυφή των trends.

Βέβαια δεν είναι λίγες οι φορές που ο Light έχει απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης για αρνητικούς λόγους. Είτε γιατί πρωταγωνιστεί σε επικούς καβγάδες είτε κάνοντας συναυλίες και εμφανίσεις με χιλιάδες κόσμο, εν μέσω πανδημίας.

  • Ο καβγάς στα MAD VMA 2019

Ένα απίστευτο σκηνικό είχε εκτυλιχθεί στην 16η χρονιά που διοργανώθηκαν τα μουσικά βραβεία του MAD. 

Όλα ξεκίνησαν μετά τη βράβευση του Light για το «καλύτερο hip hop video clip», καθώς μετά το «ευχαριστώ» του στον κόσμο που τον ψήφισε υποστήριξε πώς είναι ο καλύτερος ράπερ.

Οι εγωκεντρικές αυτές δηλώσεις του, ωστόσο, φαίνεται πώς ενόχλησαν τον Snik και όταν κατέβηκε, λοιπόν, από τη σκηνή για να πάει στη θέση του, άρχισε ένας… τρικούβερτος καβγάς, με κάποιες σπρωξιές και βαριές κουβέντες. Τα πνεύματα κατευνάστηκαν λίγα λεπτά μετά, με τις δύο πλευρές να υποχωρούν και να δίνουν… τόπο στην οργή. (Δες το βίντεο εδώ)

  • Ο άγριος καβγάς στην Παραλιακή

Έναν χρόνο μετά τον Σεπτέμβρη του 2020, ένας ακόμη άγριος καβγάς ξέσπασε σε γνωστό μαγαζί της Παραλιακής. 

Πιο συγκεκριμένα, οι δυο παρέες πιάστηκαν στα χέρια και έκαναν το μαγαζί λαμπόγυαλο! Φωνές, μπουκάλια και καρέκλες έφευγαν στον αέρα με τους θαμώνες να μένουν άφωνοι.

Το επεισόδιο δεν έληξε αμέσως και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να τους χωρίσει. Μάλιστα, οι πληροφορίες ήθελαν να παίρνει μέρος στον καβγά και ο δημοφιλής trapper, Light! Όλα δείχνουν πως μήλον του έριδος ήταν η σύντροφος του ράπερ και πως για τα… μάτια της και μόνο ξεκίνησε ο καβγάς, κάτι που μέχρι σήμερα δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. (Δες το βίντεο εδώ)

  • Οι κορονο-συναυλίες

Όπως οι υπόλοιποι τράπερς έτσι και ο Light με το που τέλειωσε η καραντίνα ξεκίνησε τις live εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα. Εξαιτίας της δημοφιλίας του καλλιτέχνη, σχεδόν σε κάθε live του επικρατούσε ο απόλυτος συνωστισμός χωρίς κανένα μέτρο προστασίας.

Μάλιστα, τον περασμένο Νοέμβρη, ο Light βρέθηκε στην Ερμού για τα εγκαίνια ενός νέου καταστήματος. Όλοι όσοι βρέθηκαν εκεί για να ακούσουν τον Light δεν τήρησαν τις αποστάσεις, ενώ όπως θα δεις στα πλάνα που εξασφάλισε το T-live, ο κόσμος δεν φορούσε μάσκες προστασίας κατά του κορονοϊού.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον δρόμο, οπότε δεν υπήρχε κάποιος για να ελέγξει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού. Το κάλεσμα με προσκεκλημένο τον τράπερ Light είχε γίνει μέσα από τα social media.

 

 

Read More

And More